Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında pazartesi günü saat 20.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 10.00'da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman, basına kapalı gerçekleştirildi.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, oyuncuların aktif dinlenme çalışmasıyla devam etti. Futbolcular bu çalışmanın ardından 2 gruba ayrılırken; bir grup oyuncu top kapma ve pas çalışması, diğer grupta yer alan sporcular da ayak tenisi maçı yaptı. Antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Salih Uçan ve Selçuk Şahin, antrenmanda takımla birlikte çalışırken, Alper Potuk'un ise tedavisine devam edildi.

Bu arada bir rahatsızlığı bulunan 24 yaşındaki Utku Boztoprak isimli Fenerbahçeli taraftarın, tesislere gelerek takımın sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanı izlediği belirtildi. Ayrıca Utku'nun, antrenmanın ardından futbolcularla birlikte doğum gününü kutladığı ifade edildi.

Sarı-lacivertliler, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. İSTANBUL /