Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde tesislere gelen çok sayıda taraftar, teknik heyet ve oyunculara sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlar, kafileye baklava ikram edip, çiçek verdi.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı. Milli takım kampından dönen Emmanuel Emenike antrenmanda yer alırken, Bruno Alves özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Sağ arka alt adelesinde sertleşme bulunan Emre Belözoğlu ile sağ omzunda ağrıları olan Salih Uçan tedbir amaçlı antrenmana çıkmadı. Bu 2 oyuncu da tedavilerini özel program dahilinde sürdürdü. Antrenmanın ilk bölümünde sol dizinde ağrı hisseden Egemen Korkmaz da tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

İSTANBUL /

gh(gh)