Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında 88-69 yendikleri Pınar Karşıyaka karşısında savaşarak kazandıklarını dile getirdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Zeljko Obradovic, "Daha önceki maçlarda oyuncularım pek fazla bir şey yapmadıkları için sonuçlar kötü oldu ama bugün ise savaştık ve kazandık. Savaşarak neler yapabileceğimizi görmüş olduk" dedi.

Takımdaki her oyuncunun gösterdiği performansı da beğendiğini dile getiren Obradovic, "Sadece Linas Kleiza değil herkes katkıda bulundu. Özellikle ikinci yarıdaki savunma harikaydı, maçı kazanmamızı sağlayan da o savunma oldu. Bundan sonraki maça ve maçlara bakacağız. Önemli olan da bu. Bugün özellikle Ömer, Bojan ve Bo savunmada çok iyilerdi. Savunmadaki katkıları yadsınamaz"ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında 88-69 yenildikleri Fenerbahçe Ülker maçından sonra katıldığı basın toplantısında konuştu.Ufuk Sarıca Fenerbahçe Ülkere son periyotta cevap veremediklerini ve kaybettiklerini ifade etti.

Ufuk Sarıca"Maçı geride götürmemize rağmen oyunda dengeyi ilk yarıda çabuk bulduk. Son periyodun başındaki sertliğe cevap veremedik. Fenerbahçe Ülker top kayıpları sonunda açık saha hücumu buldu. Fark açıldı, geri gelmek kolay değildi. 4. periyodun başındaki sertliğe hakemler fazla izin verdiler. Fenerbahçe Ülker sertliği Avrupa Ligi seviyesine çıkardı. İlk maçı kaybettik. Kötü oynadığımızı söyleyebilirim. Fenerbahçe Ülker'i istediğimiz skorda tutamadık." dedi.



Hakan TARHAN,İstanbul-

HK(UD)