Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, Acıbadem Voleybol Ligi'nin 14. haftasında ağırladığı Vakıfbank'ı 3-0 yenerek, rakiplerinin 73 maçlık galibiyet serisini noktalayan takım oldu.

Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan mücadele sonrasında Fenerbahçeli voleybolcular büyük sevinç yaşadı. Sarı Melekler, galibiyetin sevincini kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve sarı-lacivertli taraftarlarla paylaştı. Karşılaşmanın sona ermesinin ardından saha içinde sevinen sarı-lacivertli voleybolcular, daha sonra yönetim kurulu üyeleriyle maçı izlemeye gelen başkan Aziz Yıldırım'ın yanına gitti.

Sporcularının sevincine ortak olan Yıldırım, bayan voleybolcuları tek tek tebrik etti.

ANTRENÖR MARCO ABBONDANZA: "ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK"

Vakıfbank galibiyetinin ardından konuşan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı antrenörü Marco Abbondanza, "İnanılmaz bir gün. Çok mutluyuz. Rekor kırdık. Dünyadaki en iyi takımı yendik. Bizim geleceğimiz için galibiyet önemliydi. Takımın içinde büyük bir güç var. Her şeyin mümkün olduğunu gördük. Bugün bizim için büyük bir adım oldu" ifadelerini kullandı.

EDA ERDEM DÜNDAR: "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncularından Eda Erdem Dündar ise yaptığı açıklamada, "Biz büyük bir aileyiz. Yönetim, taraftar herkes buradaydı. Kulübümüz zor günler geçiriyor belki ama biz bir aileyiz. Bu başarı Sarı Meleklerin iyi bir takım olduğunu gösteriyor. Ben bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Takım arkadaşlarımı da kutlarım. Sarı melekler kupa için oynayacak" diye konuştu.

YILDIRIM, BAŞBAKAN ALEYHİNE ATILAN SLOGANLARA İZİN VERMEDİ

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde sloganlar atan taraftarları susturmaya çalıştı.

Karşılaşmanın ardından Sarı-lacivertli oyuncular, tribünde bulunan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin bulunduğu bölüme çıktı. Aziz Yıldırım ve yönetimin, oyuncuları tek tek tebrik ettiği sırada tribünlerden protesto sesleri yükseldi. Aziz Yıldırım ve yöneticiler de, "H.... Tayyip Erdoğan" sloganları atan taraftarlara elleriyle susmaları için işaretler yaptılar.

Öte yandan karşılaşmayı futbol takımı teknik direktörü Ersun Yanal ve sarı-lacivertli bazı futbolcular da izledi. HAKAN TARHAN - İSTANBUL / HT(GH)