Fenerbahçe otobüsüne kanlı saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin Nihat S. ile Emre A. olduğu bildirildi. Ayrıca konvoyu takip ettiği belirtilen bir şüphelinin silahlı saldırının ardından olay yerinde cep telefonuyla görüntü çektiği bildirildi.
ŞÜPHELİLERİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse, cumartesi akşamı yapılan silahlı saldırının ardından yürütülen soruşturmada güvenlik güçleri, olayın olduğu andan itibaren çalışmalarını titizlikle sürdürdü.Elde edilen verilerin ardından, bu sabah saatlerinde gözaltına alınan şüphelilerin Nihat S(38) ile Emre A(27) olduğu öğrenildi.



CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLEMİŞ

Kafileyi taşıyan otobüse eşlik eden konvoyun içinde bulunduğu belirtilen şüphelilerden birinin, saldırıya uğrayan otobüs ve olay yerini cep telefonuyla görüntülediği tespit edildi.Sürmene Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından şüphelilerden birinin Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirildiği, diğerinin de getirilmesinin beklendiği öğrenildi.



SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse silahlı saldırı düzenledikleri iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden Nihat S, sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alındıktan sonra Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirilen Nihat S, daha sonra sağlık kontrolü için Fatih Devlet Hastanesi'ne götürüldü.



TEPKİ GÖSTERDİ

Nahit S, sağlık kontrolünün ardından yaklaşık yarım saat sonra tekrar Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Şüphelinin emniyete getirilişi sırasında emniyet müdürlüğünün önünde kendisini bekleyen yakınlarına "Sıkıntı yok" dediği duyuldu. Nihat S, sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada yakınlarının "Nedir bu Fenerbahçe işi?" şeklideki sorusuna tepki gösterdi.