Hakan TARHAN, İstanbul-

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yeni tüzüğü, Tüzük Tadil Kongresine katılan üyelerimizin oybirliğiyle kabul edildi ve yürürlüğe girdi.

Yeni tüzükte bulunan 89 ana madde ve 10 geçici maddenin, verilen önergeler ve yapılan tartışmaların ardından oybirliği ve oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından, Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük, tüm tüzüğün kabulü için son bir oylama yaptırdı. Oylamada yeni tüzük oybirliğiyle ve alkışlar arasında kabul edildi.

AZİZ YILDIRIM: "1 MİLYON KİŞİNİN GÜCÜNÜ BİR ARAYA ALAN BİR FENERBAHÇE"

Tüzüğün kabulünden sonra kürsüye gelerek bir teşekkür konuşması yapan Başkan Aziz Yıldırım, "Hepinize teşekkür ediyorum. Bu tatil gününde tatile gitmeyip Fenerbahçe sevdasıyla buraya gelip bu tüzüğün çıkmasına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tüzükle, bizim yönetim kurulumuza ve bizden sonra gelecek yönetim kurullarına büyük bir yük bindi. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biriydi, bu tüzükle Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olmuştur. 1 milyon kişinin gücünü bir araya almış bir sivil toplum örgütü neler yapabilir; hayal edebiliyorsunuzdur Çünkü ben hayal ediyorum İyi ki varsınız" dedi.

HT (UD)