"YANINDAYIZ" Fenerbahçe Kulübü'nün dernekleri, Aziz Yıldırım ve yöneticiler hakkında verilen yargıtay kararının ardından açıklama yayınladılar.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden "Yanındayız" başlığıyla yapılan açıklama şöyle;

"Başkanımız ve yöneticilerimiz hakkında verilen Yargıtay kararının ardından dünya geneline yayılan Fenerbahçe Dernekleri, kamuoyu açıklamalarıyla bu karara duydukları tepkiyi dile getirdiler. ADANA

Kamuoyu tarafından 3 Temmuz süreci olarak bilinen Fenerbahçe'mizin üzerinde oynanan oyunun son perdesi de tamamlanmıştır.

Bu süreçte Büyük Fenerbahçe, yönetimi ile taraftarı ile tüm sporcuları ve teknik kadroları ve tüm çalışan emekçileri ile birlikte kenetlenip, nasıl dimdik ayakta durduğunu sadece ulusumuza değil tüm dünyaya göstermiştir.

Bu kararlılığımızın bundan sonrada, daha da artarak süreceğinden kimsenin kuşkusu olmasın.

Gün, birlik olma günüdür. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da "Hep destek, tam destek" sloganının arkasında olduğumuzu ve üzerimize düşen görevi/görevleri severek yapacağımızın bilinmesini saygılarımızla arz ederiz.

Adana Fenerbahçeliler Derneği FENERBAHÇE USA

Fenerbahçe USA Derneği, ülkemizi ve Amerikan Türk Toplumu'nu, rahatsız eden konularda bugüne kadar sakinliğini korumuş, sükunet için tarafsız bir duruş sergilemeyi kendine ilke edinmiştir. Ancak son zamanlarda ülkemizde yaşananlar, Fenerbahçe camiasını birebir etkilemektedir.

Ülkemizde güven ve adalet mekanizmalarının yara aldığı, sistemi işletenlerin ve yargılayanların taraflara ayrıldığı bir dönemde, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı Aziz Yıldırım'a kesilen cezanın hak olmadığını düşünüyoruz. Fenerbahçe camiasının hassasiyetleri, artık sporu aşmış ve siyasi bir dava haline getirilmiştir. Fenerbahçe USA Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün haklı davasının arkasında olacaktır.

Umudumuz, gerek toplumumuzu gerek Fenerbahçe camiasını derinden etkileyen bu kaosun bir an önce sona ermesi, adil bir yargılama ortamının oluşmasıdır. Türk toplumunun vicdanına güveniyor, Fenerbahçe camiasının her daim ayakta kalacağına ve yıkılmayacağına inanıyoruz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe USA Derneği ANKARA

YARGI TARAFINDAN VERİLEN SÖZDE ÖRGÜT VE ŞİKE KARARLARI, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE BİZ FENERBAHÇELİLERİ DERİN BİR ÜZÜNTÜYE SEVK ETMİŞTİR. ÖNCELİKLE SÖYLEMEK İSTERİZ Kİ, BU DERİN ÜZÜNTÜMÜZ, HİÇBİR ZAMAN, BU HAKSIZLIĞA KARŞI ÇIKMA DURUŞUMUZU ETKİLEMEYECEKTİR.

BU SORUNUN YANLIZCA FENERBAHÇE VE FENERBAHÇELİLERİN DEĞİL, TÜM ÜLKENİN SORUNU OLDUĞU İNANCINDAYIZ.

NE VAR Kİ; AZİZ YILDIRIM ÖNDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN BİZLER DE ONUR DUYUYORUZ.

HUKUK DIŞI KARAR VE UYGULAMALARI TANIMIYORUZ VE TANIMAYACAĞIZ.

FENERBAHÇE TÜM TARAFTARIYLA, KONGRE ÜYELERİYLE YANİ BÜYÜK FENERBAHÇE AİLESİ İLE BİRLİKTE HAKLI MÜCADELESİNİ AYNI KARARLILIKLA SÜRDÜREKTİR.

BÜYÜK FENERBAHÇE AİLESİNİ HESABA KATMADAN FENERBAHÇEMİZE VE BAŞKANIMIZA DOKUNMAK İSTEYENLERİN, BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMELERİ GEREKTİĞİ İNANCINDAYIZ.

FENERBAHÇE YALNIZCA BİR SPOR KULÜBÜ DEĞİLDİR., AYNI ZAMANDA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜDÜR. MÜCADELEMİZ ADALETSİZLİĞE VE HAKSIZLIĞA KARŞIDIR. BİLİYORUZ Kİ, BU MÜCADELE SONUNDA, YALNIZ FENERBAHÇE DEĞİL ÜLKEMİZ DE KAZANACAKTIR.

HER ZAMAN OMURGALI VE DİK DURAN BAŞKANIMIZ İLE YÖNETİM KURULUMUZUN ALACAĞI TÜM KARARLARI SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİMİZİ KAMUOYUNA İLAN EDİYOR VE DİYORUZ Kİ:

"DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE"

ANKARA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ BOLU

HUKUKA AYKIRI SİYASİ HİÇ BİR KARARI TANIMADIĞIMIZI ALTINI ÇİZEREK BELİRTİYORUZ Kİ

FENERBAHÇE VE ÜLKE SPORUNA KATKILARI İNKAR EDİLEMEZ BİR DEĞERE BUGÜN BU YAFTAYI VURMAYA ÇALIŞAN ZİHNİYET İLE HER ZAMAN MÜCADELE EDECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN..

ÜLKENİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜNE ATILMAK İSTENEN ÇAMUR, BİRGÜN GELECEK KENDİLERİNİ BOĞACAKTIR,

UNUTULMAMALIDIR Kİ;

ŞİMDİ BU ULU ÇINARIN DALLARINI BUDAMAYA,KIRMAYA ÇALIŞANLAR, GÜN GELECEK GÜNEŞİ GÖRMEK İÇİN YİNE BU ÇINARIN TEPESİNE ÇIKMAK ZORUNDA KALACAKLARDIR.

BAŞTA ÜLKEYI YÖNETENLER OLMAK ÜZERE HERKES TARAFINDAN TARAFSIZLIĞI VE BAĞIMSIZLIĞININ TARTIŞILDIĞI SÖZDE YARGI ORGANLARININ ALMIŞ OLDUĞU SÖZDE ŞIKE VE SÖZDE SUÇ ÖRGÜTÜ KARARINI TANIMIYORUZ.

BU SÖZDE KARAR 3 TEMMUZ OPERASYONUNUN KIMLER TARAFINDAN YAPILDIĞININ TESCİLİDİR.

BUGÜNE KADAR GÖSTERMIŞ OLDUĞUMUZ DİRENİŞ, BUNDAN SONRA GÖSTERECEĞIMIZ DİRENİŞİN SADECE FRAGMANIYDI.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM'IN KURDUĞU İDDİA EDİLEN SÖZDE SUÇ ÖRGÜTÜNÜN ÜYESİ OLDUĞUMUZU VE BUNDAN ONUR DUYDUĞUMUZU BEYAN EDERIZ.

ADALET BİRGÜN HERKESE LAZIM OLACAK.

BİZ VARKEN FENERBAHÇE YIKILMAZ!

SON SÖZÜ FENERBAHÇE SÖYLEYECEK!

BOLU FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ EDİRNE

Edirne Fenerbahçeliler Derneği olarak;

Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuzun 17.01.2014 tarihinde www.fenerbahçe.org resmi sitesinde ve FENERBAHÇE TV 'de yapmış oldukları açıklamalarına koşulsuz katılıyoruz.

Bilinmelidir ki; tüm zorluklar ve 107 yıllık çınarın yaşadığı tüm sportif başarılara dayanarak "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ" sloganı çerçevesinde, Fenerbahçemiz vurulan her darbe ile daha da güçlenerek bu yangının sonunda kendi küllerinden yeniden doğacaktır.

Fenerium poşetini atmaya kıyamayan taraftarımızın, Başkanımızı ve Kulübümüzü yalnız bırakacağını düşünenler unutmamalılardır ki; Bizler 3 Temmuz'da yeniden doğan sarı-lacivert milyonlarız.

Bu vesile ile ; AZİZ YILDIRIM LİDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN ONUR DUYDUĞUMUZU kamuoyuna saygı ile bildiririz.

Sevgi,Saygı,Kardeşlik.

İşte Fenerbahçelilik

Saygılarımızla

EDİRNE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ DORTMUND

DORTMUND FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK , KAMUOYUNUN YAKINDAN TAKİP ETTİĞİ SÖZDE ŞİKE DAVASININ, YARGITAY KARARINDAN SONRA BU AÇIKLAMAYI YAPMA GEREĞİ DOĞMUŞTUR.

1908 YILINDA AYETULLAH BEYİN FRANSA KRALINA "BENDE FENERBAHÇE BENİM DİYOR , BU PAZARLIĞI KABUL ETMİYORUM" , 1961 YILINDA RÜŞTÜ DAĞLAROĞLU SIKI YÖNETİM KOMUTANI CEMİL TURALA "Bakın Sayın Komutan Fenerbahçe Spor Kulüb...ü bundan 40 yıl önce de kapatılmak istenmiş kaldı ki o tarihteki suçlamalar bugünkü gibi değil gerçekti. Kulübümüz o tarihte düşmanla savaşmak için Anadolu'ya silah sevkiyatını gerçekleştirmiş ve başta İngilizler olmak üzere tüm İşgal kuvvetlerinin tepkisini çekmişti. Kulübümüzü İngiliz askerleri bahçede beklerdi.

O zaman düşman kuvvetleri komutanı General Harrington'un başaramadığı bu olayı bugün sizin yapmaya çalışmanız bizi çok üzdü. Fenerbahçe, başta Atatürk olmak üzere tüm ulusun sevgisini kazanmış bir kulüptür, sahaya atılan şişenin sorumlusu kulübümüz değildir, bize karşı düşmanca tavır takınan MHK ve Federasyondur" GEÇMİŞTE BEYANLARINA NASIL DESTEK VERİLDİYSE,

17/01/2014 TARİHLİ FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİM KURULUMUZUN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARIN HER SATIRINA İMZAMIZI ATIYORUZ. .

HAKLI MÜCADELEMİZİ HUKUKA AYKIRI, HİÇ BİR SİYASİ KARAR ENGELLEYEMEZ. BİZLER NEFES ALDIĞIMIZ SÜRECE DAVAMIZI, ÖNCE KENDİMİZ SÜRDÜRÜP, SONRA EVLATLARIMIZA MİRAS OLARAK BIRAKACAĞIZ.

DİK DURUŞUMUZ BAKİ OLUP, PAZARLIKLARA MALZEME EDİLMEYECEK KADAR ONURLUDUR. HİÇ BİR OLUŞUMDAN AF BEKLEMİYORUZ, ÇÜNKÜ AF SUÇLULARIN BEKLEDİĞİ BİR TEMENNİDİR. BİZ HAKKIMIZI ARIYORUZ VE ALINCAYA KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR.

"Türkiye'de Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı, başarılı ve ilkse, bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler. Perakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar, meyhaneler fuldur. Statlar Türkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte büyük bereketini götürür. Kötü (!) uğurlanmasına rağmen. Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz." İSLAM ÇUPİ

FENERBAHÇE BİTTİ DEMEDEN, HİÇ BİR ŞEY BİTMEZ.

Dortmund Fenerbahçeliler Derneği KOSOVA

BİZ KOSOVA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK;

SAYIN BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİM KURULUMUZUN 17.01.2014 TARİHİNDE, www.fenerbahce.org RESMİ SİTESİNDE VE FENERBAHÇE TV'de YAPMIŞ OLDUKLARI AÇIKLAMALARINA KOŞULSUZ KATILIYORUZ VE,

BAŞKANIMIZ VE FENERBAHÇE'YE YÖNELİK SÖZKONUSU HUKUK DIŞI KARAR VE UYGULAMALARI TANIMADIĞIMIZI VE TANIMAYACAĞIMIZI,

BU VESİLE İLE; AZİZ YILDIRIM LİDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN ONUR DUYDUĞUMUZU KAMUOYUNA SAYGI İLE BİLDİRİRİZ.

ADALET BİR GÜN HERKESE LAZIM OLACAK.

BİZ VARKEN FENERBAHÇE YIKILMAZ !

SON SÖZÜ FENERBAHÇE SÖYLEYECEK !

SAYGILARIMIZLA

KOSOVA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ İSTANBUL /