İSTANBUL, () - FENERBAHÇE Kulübü, Trabzonspor ile deplasmanda yapacakları maç öncesi, sırası ve sonrasında, Trabzon halkının sarı lacivertli kafileye göstereceği misafirperverlikten şüpheleri olmadığını açıkladı.

Fenerbahçe kafilesinin, takımın ve teknik heyetin isteği üzerine Rize'de konaklayacağını vurgulayan sarı lacivertli kulübün yaptığı açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağımız maç öncesi, sırası ve sonrasında, Trabzon halkının kafilemize göstereceği misafirperverlikten şüphemiz olmamakla birlikte, takımımız ve teknik heyetimizin isteği üzerine kafilemiz önceki yıllarda olduğu gibi bu maç öncesinde de Rize'de konaklayacaktır. Takımımızın, Trabzonspor ile ligin ilk yarısında oynadığı maç sonunda yaşananlar düşünüldüğünde, bugün, rakip kulüp başkanının 'Kulübümüzü provokasyon yapmakla itham eden' açıklamaları oldukça şaşırtıcıdır. Bu vahim bakış açısının bir an önce değişmesini diliyor, basından da konu ile ilgili gereken hassasiyetin gösterilmesini önemle rica ediyoruz."

os (os)