İSTANBUL, () - FENERBAHÇE Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de yarın Kayseri Erciyesspor ile yapacakları karşılaşma için taraftarlarına, kulübün ceza almasına neden olacak davranışlardan kaçınma uyarısında bulundu.

Sarı lacivertli kulübün daha önce ceza aldığı maçlardaki temsilci raporlarının da paylaşıldığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüzün şampiyonluk yolunda bulunduğu yerin önemi ve hassasiyeti siz "Büyük Fenerbahçe Taraftarlarının" malumudur. Gelinen bu noktada ve taraftarımızın kulübüne ve takımına sağladığı katkının tartışılması ise gereksiz ve yersizdir. Bununla birlikte kulübümüzün ceza sınırında bulunduğu ve süresine bakılmaksızın yapılacak çirkin ve kötü tezahüratın takımımızın en önemli gücü olan taraftar desteğinden yoksun bırakacağı hususu da hepimizin bilgisi dahilindedir. Bu nedenlerle kulübümüzün ceza aldığı müsabakalardaki temsilci raporları bilgilerinize sunulmakla, bu eylemlerin tekrarlanması halinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü maddi/manevi zarara sebebiyet veren bu kişi ve grupların, statlara alınmaması ve hatta kombinelerinin iptallerine varacak olan yaptırımların tarafımızdan kararlılıkla uygulanacağını bildiririz."

os (os)