MANİSA, () - SÜPER Kupa finalinde müthiş bir performans gösteren, 2 penaltı kurtaran Galatasaray kalecisi Fernando Muslera maçın adamı seçilirken, Uruguaylı eldiven Fenerbahçe'nin daha şanslı olduğunu söyledi. Muslera, "İki büyük takımın maçında çok güzel ambiyans vardı. Penaltılara kalınca iş şansa döndü. Fenerbahçe'nin şansı yaver gitti. Takım olarak iyiydik. Zaman zaman ofansif olarak doğru yerlerde olamadık. Ancak genel olarak iyi bir iş çıkardık" dedi.
KADLEC: SOMA'YA DESTEK KUPADAN DAHA ÖNEMLİ 
Seri penaltı atışlarında Galatasaray'ı yıkan golü atan Fenerbahçe'nin Çek savunmacısı Michael Kadlec, kupayı Soma'ya armağan ettiklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Kupadan önemli olan Soma'ya yapılan yardımdı. Oradaki insanlara yardım etmenin gururunu yaşıyoruz. Bizim için Soma'ya yardım etmek hepimizi mutlu etti. Bu galibiyeti Soma'ya armağan ediyoruz" dedi.
Takımın son durumunu da değerlendiren Kadlec, "Tam hazır olmasak da Galatasaray galibiyeti iyi yolda olduğumuzu gösteriyor" yorumunu yaptı.
VOLKAN'DAN ŞOK AÇIKLAMA
Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı penaltılar sonucunda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel maç sonunda şok açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan tecrübeli kaleci Volkan, Galatasaraylı Felipe Melo'yu kastederek 'Belediye sokak köpeklerini temizlesin, yoksa bu iş bana kalacak' dedi.