Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanacak Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin il spor güvenlik toplantısı yapıldı.

TBF yetkilisi, Fenerbahçe Ülker takımı profesyonelleri Maurizio Gherardini, Cenk Renda ve Ahmet Başağa ile Galatasaray adına yönetici Necati Demirkol, Murat Özyer ve Burçin Badem'in katıldığı toplantıda rakip takım taraftarlarının salona alınmamaya devam edilmesi yönünde tavsiye verildi.

Normal sezonda yapılan uygulamanın güvenlik gerekçesiyle devam edeceği ve sadece ev sahibi takımın taraftarlarının maçları izleyebileceği belirtildi.

LOCA TAHSİSİ

Fenerbahçe cephesi Galatasaray'a bir loca tahsis etme kararı alırken bunu Galatasaraylı yöneticilere iletti. Bu locaya taraftar alınmayacağı ve sadece yönetim kurulu üyeleri ve profesyonellerin locaya girmeleri gerektiği şartını koydu.

Galatasaray cephesi buna karşılık Abdi İpekçi'de protokol tribünün yanında Fenerbahçeli Yöneticiler için güvenli bir yer ayıracağının sözünü verdi.

4 GALİBİYETE ULAŞAN TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

Pınar Karşıyaka'yı eleyerek finale yükselen Fenerbahçe Ülker ve Banvit'i eleyerek finale adını yazdıran Galatasaray Liv Hospital arasındaki final serisi 3 Haziran Salı günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da Arena'da 21.00'de oynanacak karşılaşmayla başlayacak.

4 galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı serinin ilk iki maçı 3 Haziran Salı ve 5 Haziran Perşembe günü ev sahibi avantajını elinde bulunduran Fenerbahçe Ülker'in sahası Ülker Sports Arena'da oynanacak. Sonraki iki karşılaşma ise İstanbul'un Avrupa yakasına taşınacak ve 8 Haziran Pazar ile 10 Haziran Salı günü son şampiyon Galatasaray Liv Hospital'ın ev sahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak.

İlk 4 maç sonrasında şampiyonun belirlenememesi durumunda 5. maç 13 Haziran Cuma günü Ülker Sports Arena'da, gerekirse 6. müsabaka 16 Haziran

Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Seride 3-3'lük eşitlik olması halinde ise 7. karşılaşma 19 Haziran Perşembe günü Fenerbahçe Ülker'in ev sahipliğinde yapılacak.

BU SEZON GALİBİYET SAYISINDA FENERBAHÇE ÜLKER ÖNDE

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital, bu sezon 3 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 2 kez sarı-lacivertliler, 1 defa da sarı-kırmızılılar

güldü. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda sarı-kırmızılıları mağlup eden Fenerbahçe Ülker, ligde normal sezonun ikinci yarısında Ülker Sports Arena'da oynanan maçı kazandı. Galatasaray Liv Hospital ise tek galibiyeti normal sezonun ilk yarısında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada aldı.

PROGRAM ŞÖYLE:

Tarih Gün Salon Saat A Takımı B Takımı

03.06.14 Salı Fenerbahçe Ülker Arena 21:00 Fenerbahçe Ülker Galatasaray Lıv Hospital

05.06.14 Perş. Fenerbahçe Ülker Arena 21:00 Fenerbahçe Ülker Galatasaray Lıv Hospital

08.06.14 Pazar Abdi İpekçi S.S. 19:00 Galatasaray Lıv Hospital Fenerbahçe Ülker

10.06.14 Salı Abdi İpekçi S.S. 20:00 Galatasaray Lıv Hospital Fenerbahçe Ülker

13.06.14 Cuma Fenerbahçe Ülker Arena 21:00 Fenerbahçe Ülker Galatasaray Lıv Hospital

16.06.14 P.tesi Abdi İpekçi S.S. 20:00 Galatasaray Lıv Hospital Fenerbahçe Ülker

19.06.14 Perş. Fenerbahçe Ülker Arena 21:00 Fenerbahçe Ülker Galatasaray Lıv Hospital

ud (ud)