Fenerbahçe'den Persie atağı! Sarı-Lacivertliler, Hollandalı forvet Robin Van Persie'yi transfer etmek için tüm imkanlarını seferber etti. 2016 yılında Manchester United ile sözleşmesi sona erecek olan Hollandalı futbolcuya kulübünden yeni bir teklif yapılmadı. United'ın menajeri Van Gaal, West Bromwich maçında penaltı kaçıran öğrencisi için, "Artık onun için yolun sonu görünüyor" dedi.

 

Haber ile ilgili metin girin!.

 

Sarı-Lacivertli yönetim için bonservisi 8-9 milyon Euro civarında olan Van Persie'de tek sorun aldığı ücret. Manhester United'dan yılda 5 milyon Euro civarında kazanan Hollandalı yıldız için bu problem imza parası ile çözülmeye çalışılacak. Ayrıca İngiliz ekibinden bonservisinde makul bir bir miktar indirim istenecek. Fenerbahçe yönetiminin bu transfer için Moussa Sow'da olduğu gibi bazı işadamlarından sponsor olmasanı da istemesi gündemde.

 

İlk yıl ücreti düşecek, sonra karlı çıkacak!


Robın Van Persie belki ilk yıl ücretinde küçük bir düşme olsa da Fenerbahçe'ye transfer olması durumunda 2-3 yıl gibi bir sürede ciddi paralar kazanmaya devam edecek. Hollandalı futbolcu daha önce yaptığı açıklamada Fenerbahçe'de futbol oynamaya yeşil ışık yakmıştı. Dirk Kuyt vasıtasıyla Fenerbahçe hakkında önemli bilgilere de sahip olan Van Persie için yönetimin ilerleyen haftalarda önce menajeri sonra da kendisiyle masaya oturmayı planlıyor.