Süper Lig'de haftanın en önemli mücadelesinde Fenerbahçe Kadıköy'de Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Bu zorlu karşılaşma Kerim Frei'ın son dakika golüyle Başakşehir sahadan 3 - 2 galip ayrıldı

Fenerbahçe Başakşehir (Maç özeti)

Fenerbahçe 2 - 3 Başakşehir

90.DK: GOL! Kerim Frei. 
Başakşehir maçın bitimine saniyeler kala golü buluyor. Cezası civarında Kerim Frei rakiplerini geçti ve güzel bir vuruşla topu Volkan'ın bakışları arasında ağlara gönderdi.

78.DK: GOL! Fenerbahçe golü buluyor. Clichy kendi kalesine. Maçın hakemi Fırat Aydunus ilk önce golü verdi fakat yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Oyuncuların büyük itirazlarına sahne olan pozizyonda Fırat Aydunus yardımcısıyla konuştuktan sonra golü verdi.  2- 2

64.DK: 
Fenerbahçe takımında ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Vincent Janssen oyuna dahil olurken Mauricio Isla kenara gelen oyuncu.

56.DK: Roberto Soldado ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan Mahmut Tekdemir elinden bir sakatlık yaşıyor. Oyuncunun tedavisi için oyun duruyor.

46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sona erdi Fenerbahçe 1 - 2 Başakşehir

43.DK: GOL! Fenerbahçe Nabil Dirar'ın golüyle durumu 2- 1'e getirdi

39.DK: 
Tehlikeli gelişen Fenerbahçe atağında Mauricio Isla ceza sahasına güzel bir orta gönderiyor, o noktada kafayı vuran Roberto Soldado topu üstten auta gönderiyor.

36.DK: Gael Clichy, taç çizgisi üzerinde Ozan Tufan'a yaptığı faul sonrasında hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

34.DK: Emre Belözoğlu, Ozan Tufan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

32.DK: GOL! Başakşehir Adebayor'un golüyle farkı ikiye çıkarıyor. (2 - 0)

30.DK: 
Mathieu Valbuena'nın sağ taraftan kullandığı kornerde çok iyi yükselen Martin Skrtel'in vuruşu direğin yanından auta gidiyor.

27.DK: Orta alanda karşılıklı faullerin sıklığı nedeniyle bu dakikalarda her iki takım da oyun kurmakta güçlük çekiyor.

23.DK: Epureanu orta sahada yaptığı sert faul sonrası sarı kart gördü

21.DK: Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında son çizgiye kadar inen Nabil Dirar yerden sert bir orta gönderiyor fakat altıpasta hiçbir arkadaşı topa dokunamıyor ve Fenerbahçe önemli bir GOL pozisyonundan yararlanamıyor.

14.DK: Fenerbahçe sağ kanattan köşe vuruşu kazanıyor. Topun başına geçen Mathieu Valbuena'nın ortasını penaltı noktası üzerinde Emmanuel Adebayor kafayla karşılıyor.

7.DK: Orta alanı kısa paslarla geçen ev sahibi ekipte Nabil Dirar'ın ceza sahasına doldurduğu topu kalesini terkeden Volkan Babacan kontrol etmeyi başarıyor.



2.DK: GOL! Başakşehir Attamah'ın golüyle 1 - 0 önde. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Emre Belözoğlu ön direğe ortasını gönderiyor. O noktaya hareketlenen Joseph Attamah kafayı vuruyor ve top filelerle buluşuyor.