FENERBAHÇE'de olağanüstü seçimli genel kurul dün tamamlandı ve Aziz Yıldırım tarihin en fazla oyunu alarak 11. kez başkan seçildi.
6821 gibi rekor bir oyla başkanlığa devam eden Yıldırım, 2015'teki olağan kongreye kadar toplam ve üst üste olmak üzere 17 yılı aşkın süre görevde kalmış olacak.
Son günlerde genel kurul çalışmaları yapan özellikle geride kalan cuma, ctesi ve pazar günleri yoğun mesai harcayan Aziz Yıldırım yorgunluk atmak için tatile çıktı. Eşiyle birlikte kısa süreli bir tatile çıkan Yıldırım uzaktan da olsa işleri takip ederken, dönüşünde kolları sıvayacak ve öncelikli olarak Fenerbahçe Bankası, Fenerbahçe Üniversitesi ve Fenerland projeleri ile ilgili çalışmaları hızlandıracak.
RESMİ SİTEDEN TEŞEKKÜR
Kısa süre yorgunluk atacak olan Başkan Yıldırım, kongre üyelerine resmi web sitesine yazı koyarak teşekkür etti ve şunları yazdı:
"Büyük Fenerbahçe'nin Büyük Kongre Üyeleri,
Fenerbahçemiz'in dünkü kongresinde, siz Genel Kurul Üyelerimiz'in katılımıyla, kulübümüze ve camiamıza yakışır olgunlukla bu kongreyi gerçekleştirdiğiniz, Fenerbahçemiz'in tüm değerlerine büyük bir hassasiyet ve kararlılıkla sahip çıktığınız,
Şahsıma ve arkadaşlarıma olan güven ve inancınızı tarihe not düşercesine yinelediğiniz için, sizlere sonsuz şükranlarımı sunarım." UD(UD/FG)