İSTANBUL, () - FENERBAHÇE Asbaşkanı Turhan Şahin, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bugün oynanan Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe maçında linç operasyonu ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde bugün oynanan Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ve devre arasında sarı lacivertli yöneticilere yapılan saldırılarla ilgili FB TV'ye konuşan Şahin, olayların salona girerken başladığını belirterek, şunları söyledi:

"Her şeyden evvel salona girerken hadiseler başladı. Bunca yıllık spor ve yöneticilik hayatımda görmedim. Bunlar organize şeyler. Salona girerken İsfendiyar Zülfikari Bey'i salona almak istemediler. Şampiyonluk maçı oynanıyor, bize 'hoş geldin' diyen yönetici yok. Federasyondan da kimse yok. Emniyet mensupları görevlerini yapmaya çalıştı. Tartaklandık. Maçın başlamasına az süre kala bize ayırdıkları yere bakınca, sanki bizi ateşin içine atmışlar. Seyircinin öfkesi, küfürlerle karşılandık. Çakmak, para, ne varsa üzerimize attılar. Cehennem gibi ortam vardı. Sahasının sıfır noktasına, aşırı fanatik taraftarlar yerleştirmişler. Spor müsabakasından başka her şey salonda sergilendi. Şampiyonluk maçına çıkmış takımın hiçbir yöneticisi yoktu. Biz deplasmana gidiyoruz, onlardan kimse yok. İnsanın kafasında sorular gündeme getiriyor. Üzücü gece yaşadık. Linç olmaktan kurtulduk. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Linç operasyonu ile karşı karşıya kaldık. Spor ve basketbol adına üzgünüz."

os (os)