ADANA Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü '5 Ocak Stadyumu'nun adını '5 Ocak Fatih Terim Stadyumu' olarak değiştirdi.
İstanbul Adanalılar Derneği tarafından başlatılan kampanyada Adana'da yapılacak yeni stada verilmesi düşünülen 'Koza Arena' yerine Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim'in adının verilmesini istendii. Kampanya ile ilgili çalışmalar sürdürülürken Adana Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü, ani bir kararla halen kullanılan 5 Ocak Stadı'na '5 Ocak Fatih Terim Stadyumu' yazılı tabelayı astı.
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Vali Hüseyin Avni Coş'un talimatı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çagatay Kılıç'ın olurlarıyla, dünyaca ünlü antrenör Adanalı Fatih Terim'in adını 5 Ocak Stadı'na verdiklerini açıkladı. Hadi, futbola Adana Demirspor'da başlayan Fatih Terim'in hem Galatasaray'da hem de Milli takımlarda önemli başarıları bulunduğunu hatırlattı. Bayram, şöyle devam etti:
"Uzun zamandan bu yana yapılan araştırmanın sonucunda Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un talimatı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın olurlarıyla 1938 yılında hizmete giren tarihi 5 Ocak Stadı'nın adı '5 Ocak Fatih Terim Stadı' olarak değiştirildi."
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adanalılar'ın stada Fatih Terim' adının verilmesi için çaba gösterdiklerini hatırlatarak, şöyle devam etti:
"Fatih Terim ile gurur duyuyoruz. Adanalı bir spor insanının kendini kanıtlayarak önce Milli takımların başına geçmesi ardından da dünyaca ünlü antrenörlerin arasında gösterilmesi bizi onurlandırıyor. Stada Fatih Terim'in adının verilmesi tüm Adanalıları olduğu kadar Türk spor camiasını da mutlu etmiştir. Fatih Terim'in adı böylece tarihi bir stadımızda yaşatılacak."