INDOOR CUP, Fanatik Gazetesi ve Antrenmanyap işbirliği ile "Hareket herkesin içinde, keşfetmek bizlerin elinde" sloganıyla dünyada ilk kez 12 Ocak Pazar günü İstanbul'da düzenlenecek.

PERYÖN İnsan Kaynakları Yönetimi Derneği ve Türkiye Atletizm Federasyonu'nun desteklediği proje 12 Ocak Pazar günü saat 09.00'da Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda gerçekleşecek. İş hayatının yoğun temposundan aktif yaşama çalışanlarını teşvik eden şirketler, düzenlenecek bu organizasyonda spor dolu bir gün geçirecek. Takım ruhunu geliştirmek, bireysel ve şirketsel motivasyonu artırmak, sporu yaşam şekli olarak benimsetmek amacıyla düzenlenen turnuva 10 branşta yapılacak. Katılımcılar, 60, 200, 400, 800, 1000, 2000 metre koşuları, 4x200 metre bayrak yarışı, gülle atma, yüksek atlama ve uzun atlama dallarında birincilik için yarışacak. 500 sporcu 10 dalda mücadelelerini tüm gün sürdürecek ve her branşın ilk üçü yarışmalar sonunda hem bireysel hem kurum olarak ödüllendirilecek. Kurum ödülleri bireylerin topladığı puanlar üzerinden hesaplanacak.

DÜNYA SALON ATLETİZM ŞAMPİYONASI NİTELİĞİNDE

7 bin seyirci kapasiteli salonu, 40 federasyon hakemi, uluslararası organizasyon tecrübesine sahip 80 kişilik ekibi ve 530 yarışmacı ile Dünya Salon Atletizm Şampiyonası niteliğinde olan INDOOR CUP, sportif tecrübesi olmayan ama hayatına sporu katmak isteyenlere yönelik bir organizasyon olarak öne çıkıyor. IndoorCup Kurumlararası Atletizm Yarışması, kurumları ve çalışanlarını spor yapmaya, hayatlarında farklı bir pencere açmaya teşvik ediyor. Organizasyonunu Antrenmanyap'ın üstlendiği, Fanatik Gazetesi'nin ise tüm tanıtım imkanları ile organizasyona sahip çıktığı bu projede, PERYÖN İnsan Kaynakları Yönetimi Derneği ve Türkiye Atletizm Federasyonu da etkinliğin partnerleri.

ORGANİZASYON ÖNCESİ İKİ KEZ ANTRENMAN YAPILDI

12 Ocak'ta yapılacak INDOOR CUP öncesinde, 24 Kasım ve 15 Aralık tarihlerinde iki antrenman gerçekleştirildi. Sporcular ilk defa gülle attılar, yüksek atladılar, takozdan koşuya çıkmayı öğrendiler. Uzman antrenörler eşliğinde atletizm çalışmaları yapıldı. Eğitimlerde, PERYÖN uzmanlarından takım çalışması ve motivasyon üzerine sohbetler gerçekleştirildi. Firmaların 10 ile 45 kişi arası değişen takımlar ile katıldığı bu organizasyonda katılımcılardan tek beklentinin ise spor yapma arzusunun olduğu açıklandı.

MİNİKLER KOŞUSU DA YAPILACAK

Organizasyonda çalışanların çocukları da ihmal edilmedi. Öğle saatinde 100 çocuk kontenjanlı, Toyzz Shop sponsorluğunda INDOOR CUP minikler koşusu olacak. Minikler yarışına ilgi en az çalışanlar kadar yoğun olduğu belirtildi. Minikler 2 yaş grubu olarak 200 metre koşacaklar ve yarışı bitiren her minik ödüllendirilecek. Organizasyonun yarışma branşları şu şekilde:

60 m.

200 m.

400 m.

800 m.

1000 m.

2000 m.

4x200 m bayrak yarışı

Yüksek Atlama

Uzu Atlama

Gülle Atma Katılımı kesinleşen 29 firma şöyle: Burgan Bank, Akkök Holding, Borusan Holding, Boyner Holding, Akbank, Turkcell, Erensan, Fanatik Gazetesi, Ford Otomotiv, Hepsiburada.com, Mars Lojistik, Nesine.com, OPET, Pegasus Airlines, Saran Holding, TAV Holding, YKB, Eczacıbaşı, Yay-sat, Digiturk, BP, TOFAŞ, Tekfen Holding, Odea Bank, Migros, Garanti Bankası, Nuh Beton, CarrefourSa ve Doğuş Otomotiv. Organizasyona sponsorluk desteği veren firmalar ise şunlar: Kristal Yağları Co-Sponsor

Migros Gıda Sponsoru,

Pınar Su ve Süt Sponsoru

Memorial Hospital Sağlık Sponsoru

Sportive Spor Giyim Sponsoru

Toyzz Shop Minikler Koşusu Sponsoru

Uludağ İçecek Soda Sponsoru

İdea İletişim sponsoru

RadyoSpor Yayın Sponsoru

Hepsiburada.com Ödül sponsoru

NG Style ve Nuxe Bayanlar kategorileri ödül sponsorları Organizasyon Programı: 7:30 - 9:00 Ataköy Atletizm Salonu'nda Sporcu Kiti Teslimi

9:00- 9:30 INDOOR CUP Açılış Seremonisi (Katılımcı şirketlerin takımları ile alanda toplu tanıtımlarının yapılacağı pist yürüyüşü)

9:30 - 13:30 INDOOR CUP Çeyrek ve Yarı Finaller

13:30-14:30 Toyzz Shop Minikler Koşusu / 12'li gruplar halinde 200 m. koşusu.

14:45-18:00 Yarı Finaller ve Finaller

18:30 -20:00 Ödül Töreni

20:00 INDOOR CUP Kapanış Katılımcı istatistikleri şu şekilde: 60 M

KADIN : 49

ERKEK : 130

TOPLAM : 179



200 M

KADIN :48

ERKEK :135

TOPLAM : 183



400 M

KADIN : 31

ERKEK : 81

TOPLAM :112



800 M

KADIN : 29

ERKEK : 68

TOPLAM : 97



1000 M

KADIN : 34

ERKEK : 83

TOPLAM : 117



2000 M

KADIN : 28

ERKEK : 29

TOPLAM : 127



4X200 M BAYRAK

KADIN : 64

ERKEK : 156

TOPLAM : 220



GÜLLE

KADIN : 12

ERKEK : 65

TOPLAM : 77



UZUN ATLAMA

KADIN : 18

ERKEK : 68

TOPLAM : 86





YÜKSEK ATLAMA

KADIN : 11

ERKEK : 40

TOPLAM : 51



Toplam Kadın : 124 Toplam Erkek : 400 Toplam kişi sayısı : 524



ANTREMANYAP KİMDİR?

Antrenmanyap, kurulduğu günden bu yana, Türkiye'de bireysel sporların yaygınlaşması ve sporun bir yaşam şekli olarak benimsenmesi üzerine çalışmalarda bulunan dijital platform kökenli bir Spor İletişim, Organizasyon ve Danışmanlık şirketidir. Öncelikli amacı, bilinçli antrenman teknikleri ile amatöründen profesyoneline, spora ilgi duyan herkesin günlük performanslarına katkıda bulunarak, aktif yaşam şeklini benimsetmek ve bunu yaptığı projeler ile pekiştirmektir. Başta atletizm olmak üzere, triatlon, yüzme ve bisiklet konularında bireysel ve kurumsal olarak çalışmalarını aktif olarak sürdürmekte ve her geçen etkileşim alanını büyüterek atletizm alanında Türkiye'de kitlelere yönelik yenilikçi projeler geliştirmektedir.

Günümüzde Antrenmanyap;

-2010 yılından bu yana halen Türkiye'de tek olan Online Antrenman Programı Sistemi ile sporculara uzaktan koçluk hizmeti vermekte,

-Yaklaşık 14 bin kişilik sporcu database'ine mailingleri ile erişerek, faydalı içerik ve haberlerini paylaşmakta,

-Sosyal medyayı en etkin kullanan bireysel spor platformu olarak 257 bin kişinin üzerinde sporsever bir takipçi kitlesine her gün düzenli olarak fayda iletişimi yapmakta,

-Atletizm alanında yaptığı özel organizasyonlar ile her türlü alt yapısı uluslararası standartlarda hazırlanmış yarışlar düzenleyerek, koşuculara kaliteli deneyimler yaşatabilmekte,

-Türkiye'nin önde gelen spor markalarına doğru hedef kitleleri ile buluşabilecekleri dijital platform projeleri ve etkinlikler üreterek hizmet vermekte,

-Türkiye'nin ilk Koşu odaklı Eticaret platformunu yöneterek, birinci sınıf marka ve ürünleri ile kurumsal ve bireysel satışlar yapmaktadır. TEK GİRİŞİM KİMDİR?

Tijen Mergen Ekim 2013 de , 30 yıllık profesyonel birikimini etkinlik ve organizasyon projelerinde kullanmak üzere Tek Girişim'I kurdu. Hedefi kurumlara ve topluma fayda sağlayacak kalıcı projeler gerçekleştirmektir. Uzun yıllardır çeşitli dallarda spor yapan Mergen, son 3 yıldır triathlon yapmaya başlamış, hobisini, yeni kurduğu şirkette işe çevirmeye karar vemiştir Spor etkinlikleri konusunda Antremanyap.com'a danışmanlık hizmeti vermekte ve etkinlikleri birlikte düzenlemektedirler. T.Mergen, 1984 yılında Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nden Yüksek Lisans derecesiyle mezun olmuştur. Çalışma hayatına 1982 yılında Apple Bilgisayar'da başlayan Sn. Mergen, 13 yıl boyunca ilk olarak NCR Türkiye'de Satış Müdürlüğü ve daha sonra 27 ülkeden oluşan NCR Orta ve Doğu Avrupa Bölgelerinde Finans Sektörü Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini üstlenmiş, 1998-2003 yılları arasında Bilkom Bilgisayar'da Genel Müdür olarak hizmet vermiş ve "iCan" adını verdiği projesi ile %49 pazar bilinci sağlayarak; Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği'nden (IPRA) ödül kazanmıştır. 2003-2004 yılları arasında CNBCe 'de Bilgivizyon Programı'nı hazırlamış ve sunmuştur. Kasım 2003 - Mayıs 2013 tarihleri arasında Doğan Holding bünyesinde Pazarlama , Satış ve İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak profesyonel çalışmalarına devam etmiş olan Tijen Mergen, 2000 yılında Dünya Gazetesi tarafından ilk defa verilen "Yılın Profesyonel İş Kadını" ödülünü almıştır. os (os/fg)