Everton, 5 Yaşındaki Kanserli Çocuk Bradley Lowery için Yardımda Bulundu

İngiltere Premier Ligi'nde Sunderland ile Everton arasında oynanan 4. haftanın kapanış karşılaşması birçok futbolsever için sıradan bir maç olarak kayıtlara geçti. Ancak 5 yaşındaki Bradley Lowery için bu maçın önemi bir başkaydı.
KANSERLİ ÇOCUK SEVDİĞİ FUTBOLCULARLA SEREMONİYE ÇIKTI
Kanser tedavisi gören 5 yaşındaki Brad, destekçisi olduğu Sunderland kulübünün girişimleriyle maç öncesi seremonisinde yer aldı. Hayranı olduğu futbolcularla çıkış tünelinden yürüyüp sahaya çıkan Brad, daha sonra tüm oyuncular ve Sunderland maskotuyla tokalaşıp yeşil zeminden ayrıldı. Dakikalar 5'i gösterdiğinde ise; tüm stat maçla ilişkisini kesip Brad'i ayakta alkışladı.

HAYATININ EN UNUTULMAZ GÜNLERİNİ YAŞADI
Romelu Lukaku'nun hat-trick yapıp, Everton'ın 3-0 kazandığı karşılaşmayı tribünden takip eden Bradley Lowery, hayatının belki de en unutulmaz günlerinden birini yaşadı.

EVERTON'DAN 200 BİN STERLİN BAĞIŞ
Brad'in ailesi, 5 yaşındaki oğullarının Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilmesi planlanan tedavisi için 700 bin Sterlin'e ihtiyacı olduğunu duyurmuştu. Oğullarının yaşama tutunması için yapılacak bağışlara ihtiyaç duyduklarını açıklayan Lowery ailesine müjdeli haber Everton kulübünden geldi. Mavi-beyazlı kulüp, Brad'in tedavisi için 200 binSterlin bağış yaptıklarını duyurdu.

EVERTON'UN JESTİ TAKDİR TOPLADI
Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Everton ayrıca Sunderland maçında oynayan futbolcuların imzaladığı formanın açık artırma ile satışa çıkarılacağını ve elde edilecek gelirin Brad'in hesabına aktarılacağını açıkladı. Everton'ın bu unutulmaz jesti büyük takdir topladı.