Soner UÇAK / ESKİŞEHİR, ()- ESKİŞEHİRSPOR'un taraftar gurubu Nefer, Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerinin katkılarıyla düzenlediği iftar yemeğinde mehter takımı Eskişehirspor marşlarını çaldı.

İftar yemeği İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda düzenlendi. Yemeğe Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkan Vekili Cahide Tetik, MHP İl başkanı Ayhan Sezer, Eskişehirspor kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcular ile yaklaşık bin kişi katıldı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan yaptığı konuşmada "İyi hazırlanıp lige iyi başlamak istiyoruz. Taraftarımız ve camiamızın olduğu her ortam bizi önümüzdeki hedeflerimize adım adım götürecek. Bu coşkuyu bu birlikteliği gördükçe çok mutlu oluyorum" dedi.

Eskişehirspor Nefer taraftar grubunun lideri Murat Diri de "Taraftar grubu olarak birlik ve beraberlik oluşturmaya çalışıyoruz.  Bizler artık bu tür organizasyonlara büyüklerimizin de el atmasını, bizlere biraz daha yardımcı olmalarını istiyoruz. Ayrıca son günlerde ülkemizde bir veba gibi yayılan uyuşturucu belası var. Bütün arkadaşlarımıza, kardeşlerimize aman diyorum. Bu tür maddeleri kullananlar ya uzak durun ya da bilgilendirilmesi gereken yerleri bilgilendirin. Bu sadece emniyetin ya da güvenlik güçlerinin uğraşabileceği bir şey değil" diye konuştu.

İftar yemeği öncesi mehter takımı 10'uncu Yıl marşı ile Eskişehirspor'un marşlarını seslendirdi. Yemeğe katılanlar mehter takımına ilgi gösterdi. Murat Diri, katkılarından dolayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e plaket verdi.

FOTOĞRAFLI