Hakan TÜRKTAN- Soner UÇAK/ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİRSPORLU futbolculardan Boffin, Diego, Tarık Çamdal, Hürriyet Güçer ve Funes Mori, taraftarlarla bir araya geldi.
Eskişehir Atatürk Stadyumu önünde bulunan Esstore mağazasındaki imza günü etkinliğine katılan Eskişehirsporlu futbolcular, yeni sezon ürünlerini imzaladı. Sıcak havaya rağmen mağaza önünde kuyruğa giren Eskişehirsporlu taraftarlar, futbolcular ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı. Yürüme engelli Eskişehirspor taraftarı Burak Sakçı’ya yakın ilgi gösteren Hürriyet ve Tarık hayranları Sakçı’yla hatıra fotoğrafı çektirdi. Saat 15.00’te başlayan imza günü saat 17.00’da sona erdi.
İmza gününe katılan futbolcular arasında yer alan Eskişehirspor’un tecrübeli ismi Hürriyet Güçer, "Taraftarlarımız ile böyle bir organizasyon ile bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu sene takım olarak büyük hedefler kovalayacağız. Bu hedefleri kovalarken en çok taraftarımızın desteğine ihtiyaç duyacağız. Ve onların bu desteği bizlere fazlasıyla vereceğinden hiç şüphemiz yok" dedi.

FOTOĞRAFLI