Soner UÇAK/ESKİŞEHİR, ()- ESKİŞEHİRSPOR'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam,  "Önümüzdeki sezon işimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ama ben şunun garantisini verebilirim k,i geçtiğimiz sezondan çok daha iyi ve başarılı bir Eskişehirspor olacak" dedi.

Eskişehirsporlu futbolcular vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yeni sezon için topbaşı yaptı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam antrenman öncesinde yeni ve eski futbolcularla tek tek tokalaştı. Sağlam, 2014- 2015 sezonun Eskişehirspor'a hayırlı olmasını dileyerek "Geçtiğimiz sezon Avrupa hedefini tutturmak için ciddi bir mücadele veren ve bu hedefi tutturan bir Eskişehirspor vardı. Tabii ki CAS'tan alınacak olumlu bir sonuç ile hak ettiğimiz Avrupa kupalarında mücadele etmek mutluluğunu yaşamak istiyoruz" dedi.

Takımın 27 Temmuz'a kadar çalışmalarını Eskişehir'de sürdüreceğini ifade eden Ertuğrul Sağlam 31 Temmuz'da kamp için Avusturya'ya gideceklerini açıkladı. Sağlam şöyle konuştu:

"14 gün Avusturya'da yoğun bir hazırlık programı yapacağız. Alt yapıdan gelen genç futbolcuları bu kamp döneminde tespit edip kadromuza katmaya çalışacağız. Önümüzdeki sezon işimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ama ben şunun garantisi verebilirim ki geçtiğimiz sezondan çok daha iyi ve başarılı bir Eskişehirspor olacak inşallah. Yeni futbolcularımızın hepsi çok karakterli insanlar. Bundan sonra alacağımız futbolcularda arayacağımız ilk özellik bu olacak. Akaminko ve Diego'nun sakatlığı sonrasında bu bölgede futbolcu ihtiyacımız doğdu. Birol ve Berkay bu bölgede görev alıyor. Mirkan ileri uçta üç mevkide de görev alabiliyor. Taraftarlarımızın beklentisine karşılık verecek onları mutlu edecek futbolcularda kadromuza katacağız."

Eskişehirspor Teknik As Başkan Yardımcısı Aytekin Aykın da yeni sezonla ilgili olarak "Yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Tüm arkadaşlarımızla ilk toplantımızı yaptık. Her sene olduğu gibi hedeflerimiz belli, Eskişehirspor camiasını getirmek istediğimiz yer belli. CAS'ın sonucunu bekleyeceğiz. Bizim umudumuz her zaman için var. Yorum yapmak zor. Eğer olumlu bir sonuç çıkarsa 17 Temmuz'da ilk maçımıza çıkacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI