Eskişehirspor, yeni sezona Nürnberg'de yapacağı kamp ile hazırlanacak.

Başkonsolosluk Spor Sorumlusu Mehmet Uran, Spor menajerleri Onur Altunsaray ve Rahman Kice tarafından Nürnberg'e davet edilen teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile Eskişehirspor Başkanı ve aynı zamanda kulüpler birliği ikinci Başkanı Mesut Hoşcan, Kristal Restorantta bir basın toplantısı yaparak soruları yanıtladılar.

Ertuğrul Sağlam, Nürnberg'in güzel bir kent olduğunu, burada birkaç yere baktıklarını, son kararı bilahare vereceklerini söyledi.

Yabancı futbolcu kontenjanına değinen Ertuğrul Sağlam, kendilerinin 6 artı 2'yi önerdiklerini fakat federasyonun 5 artı 3'te karar kıldığını, bunun da kendilerini etkilemeyeceğini söyledi.

Kadrolarında beş yabancı futbolcu olduğunu anlatan başkan Mesut Hoşcan ise, bir iki yabancı futbolcu alacaklarını dile getirdi.

Basın toplantısının ardından Ertuğrul Sağlam ile Mesut Hoşcan, Başkonsolos Asip Kaya'yı makamında ziyaret ederek, o'na Eskişehirspor'un flamasını ve formasını hediye ettiler. Eskişehirspor anlaşmalar sağlandıktan sonra 29 Haziran'da Nürnberg'de kampa girecek.

TANER TÜZÜN - NÜRNBERG /

tt(gh)