ESKİŞEHİRSPOR Kulübü 49'uncu kuruluş yıldönümünü taraftarlarıyla kutladı, Porsuk Çayı üzerinde kurulan platformda şarkılar söylenip marşlar çalındı.
MARŞLARLA ÇOŞTULAR
Akşam saatlerinde gerçekleştirilen kutlamalar için Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda taraftarların oluşturduğu Bando Es Es Grubu, Eskişehirspor'un marşlarını çaldı. Porsuk Çayı'nın kıyısını dolduran yaklaşık 8000 taraftar da kırmızı siyahlı kulübün marşlarına eşlik ederken çoştular.
"BÜYÜK CAMİAYIZ"
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği sözcüsü Murat Diri ise yaptığı konuşmada, "Tüm camia olarak yine bir aradayız. Eskişehirspor'un en çok ihtiyaç duyduğu konu futbolcusundan taraftarına yönetimine bir bütünlük sağlamaktır" dedi. Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, büyük bir camia olduklarını, önümüzdeki yıl 50'nci yıl kutlamalarının yapılacağını belirtirken şunları söyledi:
"Ellinci yıl kutlamalarını şanımıza yakışır şekilde yapacağız. Kombine fiyatları, Süper Lig'e çıktığımızda 360 liraydı, geçen sene 220 lira yaptık. Yönetime geldiğimiz zaman söylemiştik. Biz taraftarımızı gelir kapısı olarak görmedik, görmüyoruz ve görmeyeceğiz. Taraftarımın maddi gücünü biliyorum. Kimseyi mağdur etmeyeceğimize söz veriyorum."
BEGİTER:"HAYATTAKİ TEK KURUCU ÜYEYİM"
Eskişehirspor'un eski başkanlarından Aygın Begiter'de, "49 sene evvel kurmayı başardığımız kulübün şu anda hayatta kalan tek kurucu üyesiyim. Arkadaşlarım toprak oldu ama ruhları sizinle beraber" dedi.
MEŞALELER KUTLAMAYA RENK KATTI
Kutlamalarda O Ses Türkiye Yarışması'nın beğenilen isimlerinden Tuğçe Gendigelen sevilen şarkılarını seslendirdi. Porsuk Çayı etrafını dolduran taraftarlar, yaktıkları meşelelerle renkli görüntüler oluşturdular.

FOTOĞRAFLI