ESKİŞEHİRSPOR'un Ziraat Türkiye Kupası maçında kendi sahasında Belediye Vanspor'u 4-1 yendiği karşılaşma sonrasında her iki takımın teknik direktörü düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Belediye Vanspor Teknik Direktörü Yahya Sönmez, "Skor açısından üzgünüz. Biz geçen akşam kupa maçlarında gerçekleştirilen sürprizlerden bir tanesi gerçekleştirmek istiyorduk. Fakat yapamadık. Amacımız ilk yirmi dakika ile yarım saat arasında Eskişehirspor'u durdurup sonradan kontra ataklar ile golü aramaktı. Ancak bireysel hatalarla golü erken yedik. Ancak çocuklar yine iyi oynadılar. Buraya iki tane Bank Asya takımını yenerek geldik. Bizim amacımız buradan iyi bir skor ile ayrılmaktı. Ancak üzgünüz net bir skorla mağlup olduk" dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da "Çok soğuk bir hava da güzel bir futbol akşamı oldu. Fazla şans vermediğimiz futbolcularımızın bugün çok istekli arzulu ve olayı sahiplenmeleri bizim için güzel bir olaydı. Kupada önceki gün alınan karşılaşmalarda alınan sürprizler, her takımın iştahını kabartıyor. Karşımızda üst düze motivasyon ile oynayacak bir takım bekledik. Öylede oynadılar ancak maçın başında bulduğumuz gol bizim açımızdan maçı biraz daha rahat hale getirdi. Çocuklar ellerinden geleni yaptılar. Bizde bu takımın bir oyuncusuyuz. Ve her an oynamaya hazırız mesajını bize verdileri. Hedefimiz kupayı kazanmak olduğu için her maçı bu maçları bizim kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Her maçı üst düzey konsantrasyon ile oynamamız gerekiyor. Bugüne kadar bu iş güzel geldi. İnşallah yarın güzel bir kurayla adımızı önce gruplara daha sonrada daha sonraki turlara yazdırıp Türkiye kupasında mutlu sona ulaşmak istiyoruz Vanspor'a başarılar diliyorum. Bu soğuk havada taraftarlara teşekkür ediyorum Van'dan gelen buradaki Vanlılara da teşekkür ediyorum" diye konuştu.