Michael Schumacher ile ilgili son açıklama eski menajeri Willi Weber’den geldi...Alman efsane pilotun aynı zamanda yakın arkadaşı olan Weber, tatilini geçirdiği Mallorca’da bitkisel hayattaki eski Formula 1 pilotu ile ilgili gelişmeleri aktardı. Schumacher ailesinin Akdeniz’deki adada bir ev satın aldıkları ortaya çıkmış, Michael Schumacher’in de İsviçre’de Cenevre Gölü yanındaki malikaneden alınarak bu yeni eve nakledileceği iddia edilmişti. Bununla ilgili olarak Weber şunları söyledi: 


‘İnsanlar karışık duygular içersinde’ 
“Şu an Mallorca’dayım ve burada insanlar yalnızca bir konu hakkında konuşuyorlar. O da ‘Schumacher gelecek mi, gelmeyecek mi?’ Açıkçası buradaki insanlar karışık duygular içerisinde” diyen eski menajer şöyle devam etti:

'Nasıl davranacaklarını bilmiyorlar'
“Bir taraftan Schumacher’in gelmesinden mutlu olacaklar ama diğer taraftan bu durumu nasıl ele alacaklarını ve nasıl ilgi göstereceklerini bilmiyorlar. Çünkü sağlığı ne durumda bilmiyorlar. Etrafındaki güzelliklerin farkında olup olmadığını bilmiyorlar”.

 “Hayranları sağlık durumunu bilmeli” 
Formula 1’in efsane isminin sağlık durumuyla ilgili bilgi verilmemesinin sevenlerine haksızlık olduğunu da ima eden Weber “Michael’ın sağlığıyla ilgili haberlerin hayranları tarafından öğrenilemiyor olması bence çok yazık. Neden onlara sadece gerçeğin ne olduğu söylenmez ki!” dedi. 

(SKORER)