Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Sırp forvet Mateja Kezman, Galatasaray'ın transfer listesinde olan ve sezon sonu Manchester United ile sözleşmesi bitecek olan vatandaşı Nemanja Vidic hakkında konuştu.

Kezman yakın arkadaşım dediği Sırp defans oyuncusu için Manchester United'dan ayrılmayacağını ve sezon bitmeden yeni sözleşme imzalayacağını iddia etti.

Kezman, Kırmızı Şeytanların menajeri David Moyes'in Vidic'i serbest bırakacağını düşünmediğini belirterek, "Nemanja Vidic benim çok yakın arkadaşım. Transferi hakkında yakın zamanda sohbet ettik ve bana şu an beklediğini, aceleci davranmayacağını söyledi. Ben de O'na Manchester United'da kalması yönünde fikir verdim. Evet belki eski iyi performansı ve gençliği yok ve sakatlanma eğilimi olan bir oyuncu ama o yine de tam bir lider. Manchester United'ın, genç oyunculara yönelik olarak O'na soyunma odasında çok ihtiyacı var. Vidic, İngiltere'de çok mutlu ve ayrılmak istemiyor. En azından 1 sene daha Manchester United forması giymeyi düşünüyor. Bence Vidic'in, Manchester'da kalması onun için en iyi tercih. Tabii ki O'na yeni kontrat önerirler ise" ifadelerini kullandı. SERCAN SAPANATAN - İSTANBUL / SS(GH)