ESKİŞEHİRSPOR ve MyBilet işbirliği ile hayata geçirilen EsEs TV Online düzenlenen kokteylle tanıtıldı. Kulüp Başkanı Msut Hoşcan, Eskişehirspor'un hedefleri olan bir takım olduğunu söyledi.
Anemon Otel'de gerçekleştirilen EsEs TV'nin tanıtım kokteyline Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcular il çok sayıda davetli katıldı. İnternet tabanlı olarak Web TV formatında çalışacak olan EsEs TV'de Eskişehirspor ile ilgili haberler ve röportajlar yer alacak.
BİZİ GÖZETLEYİN
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan yaptığı konuşmada, yaklaşık 5 aydır görevde olduklarını ve bir çok önemli projeye imza attıklarını söyledi. Hoşcan şöyle devam etti: "Büyük takım olma yolunda, artık Eskişehirspor'un televizyonu var. Zaman iletişim çağı. Gençlerimiz televizyon başında değil internet başında. Ve her yerden izlenebilmesi için bunu web üstünden planladık. Bir-bir buçuk aydır da yayınlarımız devam etmekte ve bugün artık bu projemizi tanıtıyoruz. Dünyanın her yerinden Eskişehirspor ile ilgili haberleri görebilecekler. Camiamız bizi gözetleyin burada. Bizi buradan daha iyi anlamanızı istiyoruz. Seçim zamanında da söylemiştik. Biz şeffaf olacağız, hesap vereceğiz, daha doğrusu birlikte yöneteceğiz."
ERTUĞRUL SAĞLAM'A ÖVGÜ
Teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'a Muş'ta 'Çeyrek Yüzyılın Hocası' ödülü verildiğini belirten Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, "Taraftarların dediği gibi adam gibi adam Ertuğrul Sağlam. Bu yönetime de sağlam hoca gerekliydi. Aldığı ödül bizim için onur ve gururdur" dedi.
BAŞARIYA AÇIZ
Eskişehirspor'un hedefleri olduğu ifade eden Mesut Hoşcan, "Eskişehirspor olarak hedeflerimiz var, açız açız başarıya açız. Hedeflere açız. Artık taraftarlarımız bu yönetimden çok şey bekliyor. Haklılar, bunu da hep beraber sağlayacağız. Bugün emin adımlarla gidiyoruz. İnşallah mali disiplini bozmadan kulübümüzün mali yapısını düzelterek büyük takım olma yolunda her şeyi de hep beraber yapacağız. Ben buna şimdiden inandım. Avrupa kupalarına giden bir takım. Bu arada lig şampiyonu olamamak için hiçbir sebebimiz de yok. Mali açıdan sıkıntılarımız var, olabilir. Bunu da açıklayacağız. Biz dinlen bir yönetim olmayacağız demiştik. Bu yolda çok iyi gidiyoruz" diye konuştu.