ANJİYO olan ve damarlarına stent takılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal taburcu oldu.
Tıkanıklık olan damarlarına dün Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi'nde anjiyo yapılarak stent takılan ve geceyi de kontrol amaçlı
hastanede geçiren Yanal, basın mensuplarına görüntü vermek ve açıklama yapmak istemeyince hastaneden, gazetecilerin bulunmadığı otopark bölümünden ayrıldı.
Yanal'ın, yarın oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde takımının başında olacağı belirtildi.
TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR TELEFONLA ARADI, ZİYARETİNE GİDENLER DE OLDU
Fenerbahçe yardımcı antrenörü İsmail Kartal, idari menajer Hasan Çetinkaya, kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu ve kaleci Volkan Demirel, teknik direktör Ersun Yanal'ı hastanede ziyaret etti.
BAŞKANIN TALİMATIYLA HASAN ÇETİNKAYA, FUTBOLCULARI BİLGİLENDİRDİ
Teknik direktör Ersun Yanal'ın anjiyo olması ve stent takılması nedeniyle idari menajer Hasan Çetinkaya, akşam antrenmanı öncesi sarı-lacivertli futbolcularla bir toplantı yaptı. Sarı-lacivertli futbolcular, teknik direktör Ersun Yanal'ın 'kalp krizi geçirdiği' iddiaları karşısında oldukça endişelendi ve kulüp yetkililerinden telefonla bilgi almaya çalıştılar. Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla idari menajer Hasan Çetinkaya, oyunculara Ersun Yanal'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Çetinkaya, futbolculara Ersun Yanal'ın kontrol amaçlı anjiyo olduğunu ve kendisine stent takıldığını belirtirken, endişe edilecek bir durumun olmadığını, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu, yarın takımın başında antrenmanda olacağını kaydetti. Futbolcular, bu sözlerin ardından rahat bir nefes aldı.
ÇETİNKAYA: HOCAMIZ ESKİSİNDEN DAHA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ARAMIZDA OLACAK
İdari menajer Hasan Çetinkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gün içinde çıkan 'kalp krizi' geçirdiği beyanatları üzerine böyle bir toplantı gereği duyuldu. Bu söylentiler futbolcularda endişeye yol açtı. Başkanın talimatıyla bir toplantı yaptık, hocamızın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu kontrol amaçlı hastaneye gittiğini, kontrolün ardından stent takılması yönünde karar çıktığını anlattık. Sağlık durumunun iyi olduğunu, endişe duymamaları gerektiğini, yarın da kampa katılacağını belirttik. Hocamız son derece morali yeninde eskisinden çok daha sağlıklı bir şekilde aramızda olacak. O moralle birlikte ezeli derbide iyi bir sonuç alacağız diye umuyorum" dedi.
HASTANEDE BİLE AKLI DERBİDE
Anjiyo olan ve stent takılan teknik direktör Ersun Yanal'ın hastanede dahi aklı hafta sonu oynanacak derbideydi. Teknik direktör Ersun Yanal, kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten futbolcularına gayet iyi durumda olduğunu belirterek, "Hiçbir sıkıntı yok. Kampta olacağız. G.Saray maçına da en iyi şekilde en yüksek moralle hazırlanacağız" dedi.
FUTBOLCULAR ERSUN YANAL'I ARADI
Antrenmanın ardından sarı-lacivertli futbolcular teknik direktör Ersun Yanal'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu arada bazı futbolcuların da hastaneye gelerek, Ersun Yanal ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.
Yanal ise futbolcularına bir kez daha mesaj göndererek; "Endişe edilecek bir durum yok. Beni merak etmeyin. Sizden sadece G.Saray maçını düşünmenizi, bu maça konsantre olmanızı istiyorum" dedi. UD(UD/FG)