PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor, pazar günü sahasında oynayacağı 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Levent Eriş, Boluspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçlarından puan alarak ligde kalma adına yakaladıkları avantajı sürdürmek istediklerini söyledi.
1461 takımının teknik direktör değişikliği yaptığını söyleyen Eriş, "Her rakibimiz son maça kadar mücadelesini sürdürecek. Bizim Adanaspor olarak, kendi sahamızda  oynayacağımız müsabakalar büyük önem taşıyor. Seyirci desteğini arkamıza alacağımız için ayrıca mutluyuz. Rakiplerimize göre maç fazlamız olduğunu düşünürsek dinleneceğimiz haftaya tehlikeli bölgeden uzak bir şekilde girmeliyiz. 1461 Trabzon takımı genç, dinamik ve her sonucu değiştirecek oyunculardan kurulu bir takım. 90 dakika sonunda kazanarak rahat bir nefes almak istiyoruz" dedi.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
1461 Trabzon maçının hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde sürdüren Adanaspor zorlu karşılaşmanın provasını da yaptı. Turuncu beyazlı takımda sakat oyuncuların durumu da belli olmaya başladı. Mehmet Sak takımdan ayrı düz koşu yaparken, bir önceki antrenmanı yarım bırakan Uche Kalu bugün yapılan çift kale çalışmasının tamamında yer aldı. Dizinde ağrıları hafifleyen siyahi oyuncunun takımdaki yerini alacağı açıklandı.
Taktik çift kale çalışmasının ardından futbolcuları ile toplantı yaparak uyarılarda bulunan teknik direktör Levent Eriş, orta sahada oyuncularının daha çok koşmasını, savunma oyuncularının da daha çok koşmaları gerektiğini söyleyerek, riske girmemeleri konusunda uyardı.

(AP/AÖ) FOTOĞRAF