Ali DANAŞ, İSTANBUL-

Beşiktaş Kulübü'nün Futbolda Dış Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, takım içindeki gelişmelerden bahsetti.

"Fernandes'in durumunu Fenandes'in kendisine sorun" diyen Torunoğulları; Atatürk Olimpiyat Stadı'nın maç oynanacak bir stat olmadığını da dile getirdi.

Torunoğulları Galatasaray'ın Gökhan Töre için araya girip 7.5 milyon Euro'yu vererek alması halinde tek tepkilerinin ''hayırlı olsun" demek olacağını da dile getirdi.

Bu sabah yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden eden Torunoğulları son dakikada kazanılan Eskişehirspor maçı için ''Maçı o şartlarda kazanmamız çok önemliydi. Hava ve saha şartları çok kötüydü. Buna rağmen kazandık. Takımımızda inanılmaz güzel bir hava var. Bu maçı kazandık diye her şey bitmiş değil.10 maç var ve her maça finl gözüyle bakmamız lazım'' diye konuştu.

''KANAATE GÖRE DİSİPLİNE VERİYORLAR''

Son maçtan dolayı disiplin kuruluna sevk edilmelerinin kanaate göre olduğunu belirten Torunoğulları ''Maçta küfür olmadı, savunmamızı yapacağız. Kanaate göre disipline sevkediyorlar'' dedi.

''FERNANDES'İN DURUMUNU FERNANDES'E SORUN''

Fernandes konusuna girmek istemeyen Erdal Torunoğulları sadece ''Fernandes'in durumunu Fernandes'in kendisine sorun'' demekle yetindi.

''ATATÜRK OLİMPİYAT STADI MAÇ OYNANACAK STAT DEĞİL''

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maç yapmanın zorluklarına değinen Torunoğulları''Olimpiyat Stadı maç yapılacak bir stat değil. Bazen gidişi var dönüşü yok, saatlerce çıkamıyorsun oradan. Maçlarımızı gündüz oynamak için Federasyona başvurduk cevap bekliyoruz. Ama bütün maçları gündüz oynamamız zor görünüyor, çok ümitli değiliz. Zaten 4-5 maçımız kaldı orada oynayacağımız. Başka şehir alternatiflerinden İzmir olmaz çünkü oradaki stadın buradaki Olimpiyat Stadı'ndan bir farkı yok. Kendi stadımızı gelecek sezona yetiştireceğimizi umuyoruz. O zaman hiç bir sorunumuz kalmayacak'' şeklinde konuştu.

''GALATASARAY GÖKHAN TÖRE'YE 7.5 MİLYON EURO VERİP ALIRSA 'HAYIRLI OLSUN'DERİZ''

Gökhan Töre için görüşmelerin sürdüğünü belirten Torunoğulları'' Gökhan bizi istiyor, olumlu sonuçlanacağını umuyoruz ama Rubin Kazan 7.5 milyonda diretirse bu iş olmaz. Bize söylenen her rakamı kabul edecek bir takım değiliz. Galatasaray eğer araya girip 7.5 milyon Euro verip Gökhan'ı alırsa sadece 'hayırlı olsun' deriz'' dedi.

''ALMEİDA İLE DÜNYA KUPASI'NDAN ÖNCE ANLAŞIRIZ''

Almeida ile Dünya Kupası'ndan önce anlaşacaklarını umduğunu söyleyen Torunoğulları Fethiyespor'un genç stoperi Bilal Parlak'ı hocanın istemesi halinde alabileceklerini ifade etti.

AD (UD)