KAYSERİ ERCİYESSPOR-GALATASARAY MAÇINDAN NOTLAR
Kayseri Erciyesspor- Galatasaray maçında, Fuat Çapa’nın yerine gelen, çiceği burnunda teknik direktör Hikmet Karaman yıllar önce Kayserispor teknik patronu olarak görev yaptığı Kayseri seyircisi önüne bu kez Erciyesspor teknik patronu olarak sahaya çıktı. Karaman’a Kayserili futbolseverler ilgi gösterip, tezahürat yaptı.
-Galatasaraylı taraftarlaraa 1300 kişilik misafir takım tribünü tahsis edildi, ancak burası dolunca, kuzey tribününe de çok sayıda Galatasaray taraftarı girdi. Polis, Galatasaraylıların oturduğu ikinci tribünle Kayserili futbolseverler arasında adeta etten duvar ördü.
-Kayseri’ye Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Yozgat, Sivas gibi komşu illerin yanı sıra İstanbul, Ankara, Adana, Erzurum’dan otobüs, midibüs, minibüslerle çok sayıda sarı kırmızılı taraftar geldi. Niğdeli 11 öğrencinin Erciyes yolunda geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetmelerinin ardından Trafik Denetim ve Bölge trafik ekipleri gelen araçların taşıma ruhsatları ve kar lastikleri olup olmadığını da kontrol etti. Kar lastiği olmayan araçlar, stad çevresindeki otoparklara çekildi.
-Galatasaray tribünlerinde Erciyesspor maçında 'Sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla', 'Bugün günlerden Galatasaray', 'Hayatımız Galatasaray, Özledik seni İstanbul- Konya-Kayseri-Mersin', 'Hiçbir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyada', 'Artık dönmezseniz de geriye siz yaşarsınız bu kalplerde mekanınız cennet olsun kardeşlerim', 'Bozoklu aslanlar dünyayı sallar çabamızın adı Galatasaray', 'Bizimlesin Sen sevdamızın adı Galatasaray' pankartları dikkati çekti.
-Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Galatasaraylı yöneticilere 104 nolu locayı tahsis ederek, jest yaptı.
- Kayseri’de aylar sonra ilk kez gece artı 4 derecede  Süper lig maçı oynandı. Stadın yönetiminden sorumlu görevliler, tribünleri ısıtan radyanları da çalıştırarak, sıcak bir ortam sağladı.
-Kayseri Erciyesspor-Galatasaray maçında polis ve özel güvenlik olmak üzere 1350 kişi görev aldı.