MEDİCAL Park Antalyaspor teknik direktörü engin Korukır, yeni sezonda PTT 1'inci Lig'de mücadele edecek takımının hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Yeni sezonda PTT 1'inci Lig'de mücadele edecek Medical Park Antalyaspor'un 7 günlük Isparta Davraz kampı bu sabah sona erdi. Kampa günde 3 antrenmanla başlayan, ardından idman sayısını 2'ye düşüren Medical Park Antalyaspor'da kampın beklenenden yararlı geçtiği açıklandı. Yoğun antrenman programına rağmen futbolcularda önemli bir sakatlanma olmadığını belirten teknik direktör Engin Korukır, bunun da kendileri için önemli olduğuna vurgu yaptı. 
BOLU KAMPININ ÖNEMİ
19 Temmuz ile 4 Ağustos tarihleri arasındaki Bolu kampının kendileri için çok önemli olduğunu da hatırlatan Engin Korukır, ''Çünkü, orada hem oyunsal formlar, hem de hazırlık maçlarımız var. Buradaki disiplin ve planlama Bolu'ya da yansıyacaktır. Ayrıca, ligde oynayacağımız rakiplerimizin çoğu orada kamp yapıyor. Bu nedenle de Bolu kampının ayrı bir önemi var. Yapacağımız hazırlık maçlarla hem kendimizi, hem de oyuncu grubumuzu daha iyi göreceğiz. Hazırlık döneminde 4 veya 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz" dedi.
Yeni sezondaki hedefle ilgili düşüncelerini, kırmızı beyazlı kulübe imza atarken açıkladığını hatırlatan Engin Korukır, şöyle dedi:
“Ben ilk geldiğim gün de söyledim. Medical Park Antalyaspor'un hedefi bence birincilik, ya da ikincilik olmalı. Çünkü Süper Lig'e ilk 2 takım çıkıyor. 3, 4, 5, 6 play off oynuyor. Bizim takımımıza, ismine yakışan da birincilik, ikinciliktir. Medical Park Antalyaspor gibi bir takımın 3'üncülük, 4'üncülük. 5'incilik gibi bir hedefi olmamalı. Süper Lig'e yüzde 25 şansla çıkmak istemiyoruz. Yüzde 100 şansla çıkmak istiyoruz."

FOTOĞRAFLI