KARDEMİR Karabükspor'un devre arasında Beşiktaş'tan kiraladığı golcü oyuncu Michael Eneramo, Karabükspor'da oynayacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Antalya'nın Belek İlçesi'nde ikinci yarı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdüren Karabükspor'un yeni golcüsü Eneramo, "Takımda gerçekten çok iyi bir arkadaşlık var. Buraya geldiğim günden beri çok iyi bir kamp süreci geçiriyoruz. Kardemir Karabükspor'a karşı bir çok kez forma giyme şansı buldum ve gerçekten çok iyi bir takım. Teknik ekip ve teknik direktörümüz çok iyi. Bu arkadaşlık ortamında olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.
Beşiktaş'ta çok fazla forma şansı bulamadığını ifade eden Eneramo, "Hedeflerim olduğu için buraya geldim. Forma bulduğum müddetçe attığım gollerle takımımın üç puanlar almasında katkılar sağlayacağım. Takım olarak da her maça final gözüyle bakmamız gerekiyor. Bu sebeple de inşallah Karabükspor'da çok iyi günler geçireceğim. İnşallah sezonun ikinci yarısında taraftarımızın da desteği ile güzel günler bizi bekliyor" diye konuştu.