TRABZONSPOR’un prensip anlaşmasına vardığı hücum oyuncusu Emrah Başsan ve savunma oyuncusu Musa Nizam, Trabzon’a sağlık kontrolüne gidecek. Burada bordo mavili yöneticilerle son bir görüşme yapacak iki futbolcunun ardından Trabzonspor’un Avusturya kampına katılmak için Salzburg’a gelecek. 
Trabzonspor’un iki futbolcunun bonservis bedeli için Medical Park Antalyaspor kulübüne 1 milyon 500 bin Euro ödeyeceği ayrıca geçtiğimiz sezon Giray Kaçar’ın satışından hakkı olan 500 bin Euro’yu da kırmızı beyazlı kulübe bırakacağı öğrenildi.
CARL MEDJANİ TRANSFERİNDE GERİ SAYIM SÜRÜYOR
Trabzonspor’un uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı Cezayir Milli Takımı’nın stoperi Carl Medjani için de görüşmelerde sona gelindi. Monaco kulübüyle bir süredir oyuncunun bonservisini almak için temas halinde olan Trabzonspor’un fiyat artırımına gittiği, oyuncunun da Vahid Halilhodzic ile konuşarak, "Gelmeye hazırım" dediği öğrenildi.
İki kulüp arasındaki görüşmelerin birkaç gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Valenciennes’de kiralık olarak forma giyen Medjani, Cezayir Milli takımı ile Dünya Kupası’nda sergilediği performans ile büyük beğeni topladı.