SÜPER Lig'den düşen Elazığspor'un bugün yapılan ve tek liste ile gidilen olağan kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için gelecek hafta perşembe gününe ertelendi. Başkan adayı Necati Erdem, seçilmeden verdiği vaatlerle konrgreye damga vurdu.
Elazığspor olağan genel kurulu, bugün öğretmen evi toplantı salonunda yapıldı. 249 delegesi bulunan kulüpte 36 delegenin katıldığı kongre, çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.
Tek adayla gidilen kongrede konuşan başkan adayı Necati Erdem, yaptığı konuşmada verdiği vaatlerle kongreye damga vurdu. Teknik direktörlük görevi için Giray Burak ile görüştüğünü belirten Ertem, "Bugün genel kurul olmadı, hiç önemli değil. İnşallah bu saatten sonra Elazığspor'un hizmetine yönetim kurulu olarak devam edeceğiz. Buraya gelmeden önce Giray Bulak ile görüştüm, 1- 2 gün içersinde burada olacak, öncelikle bu müjdeyi sizlere vereyim. Yanındaki yardımcılarının da Elazığlı olmasını şart koştum. Elazığspor’u çok iyi yerlere getireceğiz. Kimle samimi söylüyorum, kulüp başkanı Selçuk Öztürk ile. Çok samimi ilişkilerimiz çok iyi bakın göreceksiniz, kulübü çok iyi yerlere götüreceğiz. Adana Demirspor transferleri yapsın, istediği kadar yapsınlar. Elazığspor’un piyasada kredisi çok. Hiç endişelenmeyin, herkes işine baksın. Ben şampiyonluk sözünü bu yıl vermiyorum ama sürpriz olabilir. Elazığ halkına buradan müjde veriyorum; öyle küme düşme falan diye bir şey kesinlikle düşünmüyorum artık, kolları sıvayıp başlayacağız" dedi.
Başkan adayı Necati Erdem, UEFA aşısı yapıldığını ifade ederek, "Birlik olacağız, bugün UEFA aşısı yapılmıştır. 5 yıl sonra görüşmek üzere, herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.