ELAZIĞ, () - Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, karşılaşma sonunda, Beşiktaş maçıyla ilgili olarak, galibiyet için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Tüm dileğim tekrar lige çıkmamız. Biz elimizden geleni yaptık ama başaramadık. Sadece maçı kaybetmedik, ligden de düştük. Ligden düşmenin üzüntüsünü yaşıyoruz bütün Elazığspor olarak. Tüm çabalarımız maalesef karşılığını bulmadı. Ligde kalmaya odaklanmıştık. İlk yarıda toplanabilen 13 puan ikinci yarıda 21 puan aradaki puan farkını kapatmaya yetmedi. Değerlendirmesi zor bir maç. Dileğim şu, en kısa zamanda Elazığspor’un tekrar Süper Lige çıkması. Elazığspor’a sahip çıkılması gerekiyor. En kısa sürede Süperlig mücadelesinin yeniden Elazığ’da verilmesini arzu ediyoruz. Herkesin dik durması kulübüne sahip çıkması gerekiyor. Tüm dileğim tekrar lige çıkmamız. Biz elimizden geleni yaptık ama başaramadık” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, karşılaşmanın çok gergin bir atmosferde geçtiğini belirterek, oyuncularını tebrik ettiğini belirtti. Elazığspor adına üzgün olduğunu, rakiplerinin var olmak için sahaya çıktığını, ancak kendilerinin daha üstün olduğunu dile getiren Bilic, “Hatta ikinci yarı fazla üstünlük kurduk. Basit hatalar yapmadık, basit pozisyonlar vermedik. Olumsuz tek bir taraf var, gol atmamız gerekirken 2 ve 3 yapmamız gerekirken bunu başaramadık. Bizim kalitemizdeki bir takım böyle bir oyunda 2 veya 3'üncü golü atması gerekiyordu. Elazığspor adına çok üzgünüm. Çok iyi bir teknik direktörleri var. Hepsini taktir ediyorum ama biz profesyonel bir iş yapıyoruz. Rakip için gerçekten üzgünüm. ''

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, kazandıkları için mutlu olduklarını, 3 puanı hak ettiklerini belirterek, Elazığspor da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin ise öncelikle şehit anneleri başta olmak üzere herkesin Anneler Günü'nü kutladı. Kazanmaları gereken bir maç olduğunu ancak Trabzon'dan gelen sonucun kendilerini üzdüğünü anlatan Zengin, insanların şehir olarak çok sevdiği bir yerin küme düştüğü için üzüldüğünü, Elazığspor'u gelecek sezon tekrardan Süper Lig'e dönmelerini temenni ettiğini kaydetti.

Gecenin istedikleri geçmediğine dikkat çeken Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk “Bu akşam istediğimiz gibi geçmedi. Çok üzgünüz oyuncularımız da biz de, başkanımız da, yönetimimiz de çok üzgün. Özellikle başkanımız ve yönetimimiz çok emek verdi bu takıma destek olmak için. Çok fazla yalnız kaldılar aslında. Biz de çok fazla zaman zaman yalnız kaldık. Özellikle hakemin bizim yediğimiz golden önce Tanju’nun topu kontrol ettikten sonra topun eline değmesine, el veriyorsa ceza sahası içerisindeki pozisyona da çok net bir şekilde penaltı vermesi gerekirdi. Ama hakem zaman zaman maçı kaçırdı, zaman zaman elinde tutamadı. Tabi korkular var bu konuda, hakemlere zaman zaman suçlayamıyoruz. Yani özellikle bu tür maçlarda baskı altında çıkıyorlar maçlara. Maçın sonuna da çok az bir süre ekledi. Hani çok fazla da söze gerek yok. Öncelikle şehirden bize burada destek veren insanlardan özür diliyoruz. Çok çalıştık en iyisini yapmaya çalıştık ama olmadı o yüzden çok üzgünüz. Başkanımızla konuşacağız. Son haftayı da güzel bir şekilde bize yakışır şekilde galibiyetle kapatalım. Başkanımızla oturup konuşacağız” diye konuştu.

ŞG(GG/SSA) (FOTOĞRAF)