SÜLEYMAN SEBA TOPRAĞA VERİLDİ
Süleyman Seba'nın naaşı vasiyeti üzerine annesi Nazlı Seba'nın mezarına defnedildi. Anne Nazlı Seba 1986 yılında vefat etmişti.
Seba'nın yeğenlerinden İlhan Girişken, Seba'nın Babası Ali Rıza Bey, annesi Nazlı Hanım'dan kalan küçük bir Kuran-ı Kerim ile kulübün küçük ebatta poşete sarılmış flaması ve Seba'nın takma dişlerini Süleyman Seba'nın vasiyeti üzerine defnedilirken koynuna koydu.
Feriköy Mezarlığı'ndaki defin öncesi ve sonrasında Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Selahattin Beyazıt, Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Güvenç Kurtar, BJK TV yöneticisi Tuğrul Yenidoğan, Beşiktaş Kulübü eski teknik direktörlerinden Ziya Doğan, Gaziantepspor Kulübü Eski Başkanı Celal Doğan, Beşiktaşlı Yönetici Ahmet Kavalcı, Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen Seba için acılarını dile getirip, Seba için Allah'tan rahmet dilediler.
FENERBAHÇE VE GALATASARAY TARAFTARLARI DA CENAZEDEYDİ
Bu arada Beşiktaş'ın ezeli rakipleri olan Fenerbahçe ve Galatasaray'dan taraftarlar da cenaze töreninde yer aldı. Ebedi dostluklarını gösteren farklı renklere gönül vermiş taraftarlar da mikrofonlara Seba için açıklamada bulundular.