İstanbul- DenizBank Avrupa Şampiyonlar Ligi D grubunda oynadığı dört maçı da set vermeden kazanan ve grubunda lider olan Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 11 Aralık Çarşamba günü, Schweriner SC'yi konuk edecek. Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki maç, 17.00'de başlayacak.

Deplasmandaki ilk maçında Alman temsilcisi Schweriner SC'yi 3-0 yenen Eczacıbaşı VitrA, ikinci maçını da kazanıp, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Şampiyonlar Ligi'nde ezeli rakipleri RC Cannes ile yaptıkları her iki maçı da kazanarak, önemli galibiyetler elde ettiklerini ve şimdi Schweriner SC Takımı ile yapacakları maça hazırlandıklarını belirten Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Lorenzo Micelli "Gruplarda ikinci maçlar yapıldığından takımlar birbirini daha iyi tanıyor ve Schweriner SC ile de ilk maçımızı deplasmanda yapmış ve ülkemize galibiyetle dönmüştük. Bu kez ev sahibiyiz. Gruptan çıkmayı dördüncü maçımızda garantilemiş olsak da biz birinci çıkmayı hedefliyoruz. Bu nedenle bu maçımızdan da galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

RC takımları ile 2014 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yer alan ve maç kaybı bulunmayan Eczacıbaşı VitrA 12 puanla birinci sırada yer alırken, Çarşamba günü karşılaşacağı rakibi Schweriner SC'nin galibiyeti bulunmuyor ve dördüncü sırada yer alıyor. (MA)