Yıllar önce Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiği iddia edilen Kathryn Mayorga, konuyla ilgili konuşurken 34 yaşındaki kadın, Las Vegas'ta Ronaldo'yla geçirdikleri gecede neler yaşandığını anlattı.

Alman Der Spiegel dergisinin Football Leaks belgelerine dayandırarak 1,5 yıl evvel ortaya çıkardığı Cristiano Ronaldo hakkındaki tecavüz iddialarıyla alakalı bugün gündem yaratacak bir açıklama geldi. 2009 yılında Portekizli süperstarın tecavüzüne uğradığı iddia edilen 34 yaşındaki Birleşik Amerikalı Kathryn Mayorga, dergiye yaptığı açıklamada Ronaldo'yla Las Vegas'ta yaşadıkları o geceyi anlattı.

Dünyayı şoke eden itiraf: Ronaldo bana tecavüz etti

''TERS İLİŞKİYE ZORLADI'': Mayorga, dünyaca ünlü futbolcunun kendisini bir otel odasında ters ilişkiye zorladığını öne sürerek şu ifadeleri kullandı: "Bana canımın acıyıp acımadığını sordu. Sonrasında dizlerinin üstüne çöktü ve '%99 oranında iyi bir insanım ancak kalan %1 hariç.' dedi."

RONALDO, SUÇALAMALARI KABUL ETMEMİŞTİ: Ronaldo, daha önce önce yaptığı açıklamada suçlamaları reddederken ilişkinin tamamı ile Mayorga'nın rızası sonucu gerçekleştiğini söylemişti.

SUS PAYI VERMİŞ: Der Spiegel dergisinde yer alan haberde ise Ronaldo'nun Mayorga'ya bu olay hakkında konuşmaması için 375 bin dolar ödediği yazılmıştı. Dergi, Mayorga'nın avukatının şu anda söz konusu anlaşmanın hukuki bir geçerliliğinin olup olmadığı konusunda çalışmakta olduğunu belirtti.

Olayın yeniden gün yüzüne çıkmasının ardından Ronaldo'nun avukatlarından söz konusu iddialara yanıt geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Spiegel'de çıkan haber açıkça yasa dışıdır. Bu haber, Cristiano Ronaldo'nun kişilik haklarına çok ciddi bir şekilde zarar vermektedir. Kişilerin özel hayatıyla ilgili şüphelere yönelik bu haber kesinlikle kabul edilemez. Dolayısıyla böyle bir iddianın tekrar üretilmesi zaten hukuksuzdur.
Son yıllarda kişilik haklarıyla ilgili olarak işlenmiş en büyük ihlallerden biri olan bu durum karşısında Spiegel dergisine manevi tazminat davası açmak için girişimlere başladık."