Hırvatistan milli takımı futbolcularının kamp yaptığı Brezilya'daki otelde paparazzilere çırılçıplak havuza girerken yakalanmalarının ardından bir çıplak olayı da İngiltere kampında yaşandı.

İngiliz futbolcuların Rio'da kaldığı otelde esmer bir kızın balkona çırılçıplak çıkıp kameralara yakalanması olay oldu.

Daily Star Gazetesi bugünkü birinci sayfa haberinde "İngiliz Yıldızların Çıplak Otel Bebeği" manşetiyle verdiği haberin yankıları büyük oldu.

Eşlerinin futbolcular ile birlikte kaldığı Rio'daki dört yıldızlı otelde, balkona çıplak çıkan bir bayanın kim olduğu ve İngiltere milli takım kampında

ne işi olduğunu merak eden yetkililerin alarma geçtikleri bildirildi. Otelin balkonuna çıkıp çıplak göğüslerini teşhir eden 20 yaşlarındaki esmer güzelin kimliği öğrenilemedi.

Bir tanık, "Utangaç hali yoktu. Birilerinin dikkatini çekmek ister gibiydi. Görülebileceğini çok iyi biliyordu" diye konuştu.

Çıplak güzelin esrarı, erkeklerini başka kadınlara kaptırmak istemeyen futbolcuların eşleri ve sevgililerini çileden çıkarttı. Otel güvenliği tartışma konusu oldu. Daily Star'ın haberinde İngiltere Teknik Direktörü Roy Hodgson'un oyuncularının konsantrasyonun bozulmamasına ve isimlerinin skandallara karışmamasına özen gösterdiğine dikkat çekildi .

Bir kaynak "Eskiden olsa çıplak bir kadın takıma zarar verebilirdi ama İngiltere Milli Takımı çok profesyonel ve en iyi danışmanlara sahip" diyerek çıplak kızın İngiliz milli futbolcuları etkilemeyeceğini savundu.