Yeni sezon öncesi yıldız isimleri bir bir İstanbul'a getiren FenerbahçeManchester United'ın Hollandalı Robin Van Persie'nin transferinde gün sayarken, bu transferin gerçekleşecek olmasında Faslı eşi Bouchra (Büşra) Van Persie'nin büyük payı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da yaşamayı çok istediği ortaya çıkan bayan Van Persie'nin eşini ikna etmekte çok zorlandığı belirtildi. Kendisi müslüman olduğu gibi eşi Robin Van Persie'nin de müslüman olmasında büyük pay sahibi olan Bouchra'nın İstanbul'da yeni düzenini kurmakta büyük sabırsızlık çektiği de ifa ediliyor. Bu arada Roben Van Persie, daha önceİngiliz Standard Evening gazetesine Müslüman olduğunu açıklamıştı. Van Persie için önümüzdeki birkaç gün içinde KAP'a açıklama yapılacağı ve hemen akabinde İstanbul'a geleceği de gelen haberler arasında.

AZİZ YILDIRIM BÜYÜK HAYRANLIK DUYUYOR

VAN Persie'nin tranfserinde en büyük etkenlerden birisinin de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu futbolcuya büyük hayranlık duyması ve bu transfer için hiçbir maliyetten kaçınmaması. Robin Van Persie'nin transfer edilmesi durumunda şu anda Süper Lig'deki en pahalı futbolcu konumuna gelecek. Fenerbahçe, Van Persie'ye yıllık 4.5 milyonEuro'nun yanısıra 5 milyon Euro da imza parası verecek. Bu paraya Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve yarı final oynama bonusları dahil değil.

GEÇTİĞİMİZ HAFTAYI İSTANBUL'DA GEÇİRMİŞ

İngiliz The Guardian gazetesi, Robin Van Persie'nin Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalamaya yakın belirtti. Aynı gazete Robin Van Persie'nin Fas asıllı eşi Bouchra'nın da geçtiğimiz haftayı İstanbul'da geçirdiğini ve teklifi kabulde rol oynadığını ifade etti.

Dev transferin perde arkasındaki isim: Büşra