Fenerbahçe derbisinde yabancı madde atılan Şenol Güneş'in kafasına soyunma odasında 5 dikiş atıldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde teknik direktör Şenol Güneş'in kafasında tribünden atılan bir cisim isabet etti.

55. dakikada başlayan ve artan olaylarda Şenol Güneş, kafasına sert bir cisim aldı. Önce yere yığılan ardından kulübede bir süre buz tedavisi gören Güneş, dayanamadı içeri koştu.Bu sırada yere yığılıp düşen Şenol Güneş hemen teknik ekiple içeri doğru gitti. Soyunma odasında sağlık ekibi tecrübeli çalıştırıcıya müdahale edildi. Beşiktaş'ın hocasına tam 5 dikiş atıldığı ifade edildi. Hatta Güneş'in dikiş atılan görüntüsü de yayınlandı. 


 
Fikret Orman hemen aradı : Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'i ve takımı hemen telefonla aradı. Soyunma odasındaki takımını arayan Başkan Orman, bütün detayları öğrendi.


 
Şenol Güneş'e de geçmiş olsun dileklerinde bulunan Fikret Orman, futbolcularına ve teknik heyete iyi niyetlerini bildirdi. 

Sedye ile stadı terk etti : Şenol Güneş maçın iptal edilmesinin ardından stattan başı sargılı olarak sedyeyle çıkarıldı. Kafasına 5 dikiş atılan Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı. Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri Şenol Güneş'i hastaneye ziyarete geldiler. Başkan "şu an konuşmak istemiyorum, hocayla ilgilenecegim" ifadelerini kullandı.

şenol güneş