Galatasaray'ın efsane ismi Gheorge Hagi, sürpriz şekilde İstanbul'a geldi.... Romanya'da Viitorul Constanta takımının hem sahibi hem de teknik direktörü olan Hagi'nin İstanbul ziyareti, "Acaba Galatasaray'ın başına mı geçecek?" sorularını beraberinde getirdi. Hatta bazı medya kuruluşlarında Rumen teknik adamın Galatasaray'ın yöneticileriyle transfer görüşmesi yaptığı bile iddia edildi. Ancak, Hagi'nin İstanbul'a gelişinin transferle hiçbir ilgisinin olmadığı ortaya çıktı.

Gheorghe Hagi'nin önümüzdeki salı günü Darülaceze yararına yapılacak bir futbol maçında takımlardan birinin teknik direktörlüğünü yapmak için İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Hagi, TT Arena'daki derbi maçı izlemek için Galatasaray Kulübü'nden bilet talebinde bulundu. Bu isteği kabul edilen efsane futbol adamı, karşılaşmayı tribünden takip edecek.

Bu arada ekleyelim; Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında Gheorghe Hagi bulunmuyor... Daha önce medyada yer aldığı üzere, Hagi'nin Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla anlaşması bekleniyor.