DENİZLİSPOR’da göreve gelir gelmez Mersin İdmanyurdu galibiyetinin primlerini toplam 150 bin TL olarak açıklayan Başkan Mehmet Özsoy, futbolcularına hakediş müjdesi de verdi.
Denizlispor’da primler futbolcuların hesaplarına yatarken yeni yönetimle birlikte takımla Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki öğle yemeğinde buluşan Özsoy, birikmiş maç başı ücretlerinin de Orduspor maçı öncesi ödeneceğini açıkladı. Futbolcuları Mersin karşısındaki performansları nedeniyle kutlayan Başkan Özsoy, "Siz kazanmaya bakın, biz gereken herşeyi yapmaya hazırız. Orduspor mücadelesi bizim için diriliş maçı olacak. Sizden 3 puan bekliyorum" dedi.
 Başkan Özsoy’a teşekkür eden teknik direktör Yusuf Şimşek ise, "Mersin galibiyetini yönetime armağan ediyoruz. Fazla konuşmamıza gerek yok. Teknik heyet ve futbolcularım olarak biz sahada konuşacağız" diye konuştu.
BİLETTE İNDİRİM
Denizlispor'un yeni yönetimi taraftar desteğini tribünlere çekmek için bilet fiyatlarında indirime gitti. Orduspor mücadelesinin bilet fiyatları kale arkası 5, açık 10, kapalı 20 TL’den 2, 5 ve 10 TL’ye indirildi. ONB(YC/AÖ)