DENİZLİ’de iki taraftar grubu arasında meydana gelen ve 1 kişinin ölümü, 14 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın yankıları sürerken, Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, tehdit edildiğini iddia etti.
"Sosyal medya üzerinden ve telefonla tehdit ediliyorum" diyen Başkan Özsoy, bu yüzden istifa etmeyi bile düşündüğünü belirtti, "Denizlispor yönetimi olarak hiçbir grubun yanında ya da karşısında yer almadık. Bundan sonra da almayacağız. Ortak sevdamız Denizlispor ise, herkes bu bilinçle hareket etmeli" dedi. Gruplar arasında yaşanan anlaşmazlıkların kulübe büyük zarar verdiğini sözlerine ekleyen Başkan Özsoy, şöyle devam etti:
"Fethiyespor maçını kazanıp play off’a kalma hesapları yapacaktık. Ancak olayın gerilimi üzerimize kabus gibi çöktü. Kazanacağımız maçı farklı kaybettik. Zor günler geçirdik, geçirmeye devam ediyoruz. Denizli’nin ve Denizlispor’un altına dinamit kondu. Patlatsa hepimiz toz duman oluruz. Kulübü bir kaosun içine atmamak için görevi sürdürüyorum. Herkes sağduyulu olsun." FI(YC/AÖ)