İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ'ın yeni transferi Senegalli futbolcu Demba Ba, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni gezdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne bugün sabah saatlerinde gelen Senegalli futbolcu, yetkililerden tesisler hakkında bilgi aldı. İkinci başkan ve futbol şubesi başkanı Ahmet Nur Çebi, tesislerde bir araya geldiği Demba Ba ile bir süre sohbet etti.

Ahmet Nur Çebi, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, "İnşallah onunla birlikte bir aile olacağız, başarılar kazanacağız. Bu transfere çok emek verdik. Demba Ba'nın yapısı bize çok uygun, katkıları olacağına inanıyoruz. Geçen Perşembe günü kendisini Beşiktaş taraftarını anlatarak ikna ettim. Transferde hata yapmamak için çok dikkatli davranıyoruz. Demba Ba'nın Beşiktaş'a hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ta forma giymek için sabırsızlandığını söyleyen Demba Ba ise şunları söyledi:

"BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin çalışmalarımıza katkı sağlayacağına inanıyorum. Büyük ve güzel bir tesis, beğendim. Artık başlamak için sabırsızlanıyorum. Ahmet Nur Çebi'yi burada görünce çok mutlu oldum. Ne kadar çok istendiğimi görmüş oldum. Oynadığım her kulüpte elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Beşiktaş'ta da camiamıza ve taraftarlarımıza layık olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım."