Emre KOŞAK/BURSA, () - BURSASPOR'da alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Christoph Daum ile yolları ayırma kararı verilirken, bu karar Alman çalıştırıcıya tebliğ edildi. Özlüce Tesisleri'nde toplanan yönetim, Daum'un gönderilme konusunu masaya yatırdı, Alman çalıştırıcının sözleşmesinde bulunan fesih maddelerini inceledi.
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum'un dün futbolcularla bir araya geldiği ve idman öncesinde Konyaspor mağlubiyeti ile ilgili düşüncelerini ilettiği belirtildi. Daum'un bu toplantıda futbolcularına, "Beni istemiyorsanız Başkan'a söyleyin" dediği de öğrenildi.
KÖRÜSTAN FUTBOLCULARLA GÖRÜŞTÜ
Bursaspor'da Başkan Erkan Körüstan da dün ve bugün futbolcularıyla yaptığı toplantı sonrasında Alman teknik adamla yolların ayrılmasına karar verildiğini söylediği öğrenildi. Başkan Körüstan'ın futbolcularına, "Bundan sonrası sizin elinizde" dediği de belirtildi.
YÖNETİM TOPLANDI
Bursaspor yönetimi bugün Özlüce Tesisleri'nde Erkan Körüstan başkanlığında bir araya geldi. Son gelişmelerin masaya yatırıldığı toplantıda Teknik Direktör Christoph Daum'un sözleşmesinin fesh konusunun ele alındığı öğrenildi. Daum'un sezon sonuna kadar alacaklarını istediği ancak yönetimin de orta yolu bularak fesih konusunda neler yapabileceklerini görüştükleri ifade edildi. Henüz iki taraf arasında orta yol bulunmazken, resmi açıklamanın yarın yapılacağı yönetim kurulu tarafından belirtildi. Bu arada Başkan Erkan Körüstan'ın toplantı sonrasında moralinin bozuk olduğu gözlenirken, hızla tesislerden ayrılması da dikkat çekti.
ANTRENMANA ÇIKMADI
Gönderilme kararı kendisine tebliğ edilen Teknik Direktör Christoph Daum ve yardımcısı Rudi Verkempick bugün öğle saatlerinde yapılan antrenmana çıkmadı. Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Galatasaray maçı öncesinde son çalışma yardımcı antrenör İrfan Buz nezaretinde yapıldı. Galatasaray karşılaşmasında yardımcı antrenörler İrfan Buz ve Faruk Korkmaz'ın takımın başında olacağı belirtildi. 
GÜNDEMDEKİ İSİM AVCI
Bursaspor'da görevine son verilmesi için görüşmelerin devam ettiği Christoph Daum'un yerine Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın isminin gündemde olduğu ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Avcı görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması durumunda ise alternatif isimlerin de bulunduğu dile getirildi.

EK(CE/SS)