BURSASPOR Teknik Direktörü Christoph Daum İnegölspor galibiyeti sonrası şunları söyledi:

"Takımımızı tebrik ediyoruz. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi desteklediler. İnegölspor gerçekten zorlu bir rakipti. Bildiğiniz gibi iki güçlü rakibi vardı, Kasımpaşa ve Gaziantepspor'u elediler. Çok iyi defansif bir görüntü verdiler. Tek kale oynadık ilk devre. Ancak istediğimiz gol pozisyonları yaratamadık. Kornerlerden sonuca gidemedik. İnegölspor gerçekten iyi bir savunma yaptı. Devre arasında futbolcularımıza baskıyı çoğaltmalarını söyledim. İkinci devrede baskının sonrasında gelen gol şanslı bir goldü. Gerçekten takımımız bunu istediği için golü buldu ve baskının sonucunda geldi. 1-0'dan sonra ikinci golü bulmak istedik. İkinci golden sonra futbolcularımız rahatladı. Böyle maçlarda favori olarak girdiğiniz için baskı oluyor. O yüzden ikinci golden sonra rahatladılar ve ona göre futbol oynadılar. Onun sonrasında üçüncü gol de geldi. Enes Ünal güzel bir gol attı. Takımımızın gollerden sonra sevinç gösterileri beni sevindirdi. Orada kenetlenmeyi gördüm. Takımımız, taraftarlarımız, teknik heyet ve yönetim kenetlenme örneği gösterdiler. Haklı ve önemli bir galibiyet aldık. Güvenimizin artması adına da önemliydi. Takımımız üzerine koyarak gidiyor. Seyircilerimiz belli bir dönemde transferle ilgili tezahürat yaptı. Bununla ilgili finansal olayları çözüp, iyi transferler yapacağız. İkinci devreye sevinçli bakıyorum. Şu anda 24 saat sevineceğiz. Bundan sonra kesinlikle Kayseri Erciyesspor maçına konsantre olacağız. Gösterdiğimiz iyi performansı bu müsabakaya da yansıtmak istiyoruz."

"GOL YEMEMEK DAHA ÖNEMLİ"

Takımın ilerleme kaydettiğini ifade eden Daum, "Takımımız ilerleme kaydediyor. Trabzonspor müsabakasına bakarsak orada da iyi oynadık fakat sonuca gidemedik. Benim için burada gol yememek çok daha önemli. Onun üzerine de tabii ki golü atmak. Bugünkü İnegölspor maçını çok fazla abartmadan, geriye baktığımızda 6 maçtır kaybetmiyoruz. İleriye dönük takımımızda pozitif adımlar görebiliyoruz" dedi.

"ENES YETENEKLİ BİR FUTBOLCU"

Enes Ünal ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan tecrübeli teknik adam, "Enes Ünal gerçekten çok yetenekli bir futbolcu. Kendisini çok dikkatli bir şekilde hazırlıyoruz. Golleri de oldu. Bakıldığında birkaç maçta yer aldı. Çok önemli. Burada dikkatli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımıza baktığımız zaman yeri belli olan ve çok sevilen bir futbolcumuz. Gösterdiği performans ortada. Zaman zaman ona görev vermek, zaman zaman müsabakalarda doğru bir zamanda oynatmalıyız. Futbolcumuz 16 yaşında ve belli bir süreci var. Bu süreci doğru adımlarla doldurmak gerekiyor" diye konuştu.

"BATALLA'NIN BIRAKMASI BİZE ZARAR OLDU"

Daum, Batalla ile ilgili soruya ise şu cevabı verdi:

"Batalla hakkında bir şey söyleyemeyiz. Batalla'ya ya da menajerine sorun. Bizim için büyük bir zarar oldu. Ama ne olursa olsun futbol hayatında başarılar dilerim."

MURAT YILDIRIM: GOL TARAFTARA ARMAĞAN OLSUN

Bursasporlu Murat Yıldırım İnegölspor maçıyla ilgili şunları söyledi:

"Çok baskılı oynadık ve pas yapmaya çalıştık. Pozisyonlar bulduk. Ama ilk yarı golü bulamadık. Bunu devam ettirirsek golü bulacağımızı biliyorduk. Golü de bulduk ve oyun açıldı Yenmemiz önemliydi. İnşallah gruplardan iyi bir şekilde çıkıp finali oynarız diye düşünüyorum. Orta yapmayı düşündüm ama kaleciyi de şaşırtmak istedim. Güzel bir gol oldu taraftarımıza armağan ediyorum."

CIVELLI: KUPAYI GETİRMEK İSTİYORUZ

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Civelli ise maçla ilgili şöyle konuştu:

"Zor bir maç olacağını biliyorduk ve düşündüğümüz gibi oldu. Karşı takımı da kutlamak gerekiyor. Çok iyi bir oyun ortaya koydular. Kupayı buraya getirmek için elimizden geleni yapacağız. Elimizden gelen herşeyi yapacağımıza söz veriyoruz ancak sonuçlar için söz veremiyoruz."

İNEGÖLSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BULUT: ARTIK LİGE BAKACAĞIZ

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut maç sonrası şöyle konuştu:

"Pozisyon üretmekte güçlük çektik. Kaybettik. Bursaspor daha iyiydi. Tebrik ediyorum ve bundan sonra kendilerine başarılar diliyorum. Artık lige bakacağız."