Hakan TARHAN, Antalya- Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni sabah antrenmanının sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Brezilyalı futbolcu kamp çalışmalarıyla ilgili Çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz çünkü ligin ikinci yarısının çok daha zor olacağını biliyoruz. şeklinde konuştu.

TAKIMDAKİ REKABET BİZE MOTİVASYON SAĞLIYOR

Baroni takımda bulunan çok sayıdaki orta saha oyuncusu hatırlatıldığında, Aramızdaki bu rekabet takıma olumlu yönde yansıyor. Takımı daha ileriye götürmek ve amacımıza ulaşmak için bize bir motivasyon sağlıyor. Birinci günden beri bu rekabet Fenerbahçe'nin başarısını öne çıkaran bir faktör. Şampiyon olmak için birbirimize kenetlendik. dedi.

ERSUN YANAL HER FUTBOLCUYLA AYRI AYRI İLGİLENİYOR

Ersun Yanal'ın takıma olan etkisi sorulduğunda Cristian Baroni şunları söyledi. Ersun Hoca oyuncularla iletişim anlamında çok özel birisi. Herkes ile tek tek ilgileniyor. Zaman zaman takım halinde konuşmalar yapıyor, ve bizim performansımızı kritize ediyor. Bakıldığında bu konuşmalar bize çok yardımcı oluyor. Her oyuncunun takıma ne kadar katkı verebileceğini çok iyi biliyor. Çok kaliteli oyunculardan oluşuyoruz. Ersun hocanın bu tarzda çalışması özellikle bana çok yardım ediyor. Bir hata yaptığımda, kendimi daha iyi göstermem gerektiğini düşündüğünde hemen benimle konuşuyor, ben de bundan ders alarak bir dahaki maçlarda kendimi daha iyi hazırlıyorum dedi.

TÜRK PASAPORTUNA SAHİP OLMAK BENİ ÇOK MUTLU EDER

Türkiye'de 5 yıldır top koşturan Baroni Türk vatandaşlığı ile ilgili, Bu çok önemli bir konu. Türk pasaportuna sahip olursam bu bana gurur verir. Çünkü 5 yıldır buradayım. Bir çok Türk arkadaşım var. Türk insanıyla çok iyi paylaşım içindeyiz. Tabii ki yabancı bir ülkede 5 yıl oynamak zor. Ama bakıldığında tabii ki de Türk pasaportunu elde edersem benim için mutluluk kaynağı olur. Çünkü gerçekten Türkiye'yi ve Türk insanını seviyorum şeklinde konuştu.

BASKIYI SAĞLAYAN DİĞER TAKIMLAR DEĞİL

8 puanlık fark hatırlatılıp, bu fark takıma baskı yaratır mı sorusuna ise, Fenerbahçe gibi büyük ve milyonlarca taraftarı olan bir kulüpte olunca üzerinizde baskı oluyor. Bize baskıyı diğer takımlar değil, taraftarımızın beklentileri getirebilir. Biz şu anda lideriz. En iyi şekilde sahaya çıkıp, en iyi oyunumuzu her maç ayrı ayrı göstereceğiz. Tek amacımız olan şampiyonluğu elde edeceğimizi düşünüyorum. Diğer inanların ne konuştuğu bizin için önemli değil. Biz sadece sahaya çıkıp oyunumuzu göstererek şampiyonluğa ilerlemek istiyoruz dedi. HT(MA)