Cinsel Organının Kurbanı Olan Japon Atlet: Son Gülen Ben Olacağım
Rio Olimpiyat Oyunları'nda 'erkekler sırıkla yüksek atlama' branşının sıralama turlarında kimilerine göre cinsel organının kimilerine göre ise dar şortunun kurbanı olan Japonsporcu Hiroki Ogita ilk kez konuştu.
TURLARDA ÇITAYI DÜŞÜRMÜŞTÜ
Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde devam eden Olimpiyat Oyunları, ilginç bir başarısızlık hikayesine sahne olmuş, 'erkekler sırıkla yüksek atlama'nın sıralama turlarında 5.3 metreyi deneyen Ogita çıtayı düşürmüştü. Yarış sırasında kaydedilen görüntülerde, Ogita'nın bacağının değmesi nedeniyle hafifçe sarsılan çıtanın, şortu nedeniyle belirgin hale gelen cinsel organının darbesiyle düştüğü görülmüştü.
SESSİZLİĞİNİ KORUMUŞTU
Sıralama turlarını 21. sırada tamamlayarak finale kalamadan Rio'ya veda eden Ogita, yarış görüntülerinin basına yansımasının ardından Olimpiyat Oyunları'nın en fazla konuşulan isimlerinden biri olmuştu. O günden bu yana sessizliğini koruyan Ogita, medyanın ilgisi ve hakkındaki şakalara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
'SON GÜLEN BEN OLACAĞIM'
"Yabancı basının beni böyle aşağı çekmesini beklemezdim." diyerek sitemini dile getiren Ogita, şunları yazdı: "Doğru olsaydı başka ama benimle alay etmek ve dalga geçmek için bu kadar ileri gitmelerinden ötürü perişan oldum. Doğruyu söylemek gerekirse çok zordu ama sanırım spot ışıkları altında olmak bir tür şans. Elimden gelenin en iyisi yapacağım ve son gülen ben olacağım." Ogita ayrıca, kendisiyle dalga geçenlere 'bir kez olsun stada giderek gerçek bir karşılaşma izleme' ve 'sırıkla atlamanın nasıl harika bir spor olduğunu anlama' tavsiyesinde bulundu.